Klockrent med stavfel



Yeah

Är ensam hemma för en gångs skull! YEAH

Har varit borta i helgen (Lakafors) så har inte kunnat sitta vid datorn. Orkar egentligen inte uppdatera nu heller, tänkte bara säga att jag inte är död!

I'll be back soon!

Snabbis

Som jag sa i föregående inlägg så tänkte jag börja följa True blood varje vecka. Det barkade ju och jag är snart på avsnitt fem!

Trevlig kväll hos Karro. Kan egentligen inte uppdatera för jag väcker mamma och André.

Allt och lite till

Såg True Blood igår fastän att jag egentligen har varit lite emot den serien. Tyckte att den var ganska sexinriktad, men nog var den bra ändå! Ska nog fortsätta att se den, tycker att det är mysigt att ha något bestämt program på TV som man kan lägga sig och titta på.

OCH jag drömde typ världens äckligaste dröm inatt.
Det var en spindel i mitt rum och det var bara jag och Agnes som hade sett den, så ingen trodde på oss. Spindeln var enorm, jag kommer ihåg att jag wikipediade den i drömmen och de vägde 400 gram ... Not fresh! Kroppen var också asstor och inte var det nog med det, utan den var ju självklart tvungen att ha en en kropp full med ägg. Så när vi väl hade fått folk att tro på oss så att den kunde hittas och dödas hade den redan hunnit släppa äggen.
Jag vaknade av att det kändes som att saker kröp på mig, fy farao säger jag bara!

Ikväll ska jag till Karro direkt efter jobbet. Vi ska nämligen hitta på en sista sak tillsammans (låter tragist att säga, men för the moment då) innan Lisa åker iväg till Umeå! Och eftersom att det är hos Karro vi ska hålla hus kommer jag att bli kär i hennes kattunge! Hon fick ju faktiskt en norsk skogskatt-kattunge för två veckor sen... Så ni kan ju gissa var ni kommer att hitta mig ikväll? Jo just det, i närheten av den!

Imörrn


Längtar till imorgon. Förstår egentligen inte varför de petar in pengarna den 27:e. Lite konstigt datum tycker jag minst sagt. Men eftersom att jag får pengar imorgon så borde jag ju nästan vara värd att shoppa lite grand idag? Hm, ska fundera på det här.

One Tree Hill s06e24

Kände mig lite tvungen att lägga upp det sista avsnittet i sjätte säsongen av OTH också. ni som följer på TV,  titta inte! Ni har några avsnitt kvar till det här än..



Börjar alltså om den 14 september in the united states!

Greek s02e22

Jag har nämt det förut, men jag måste nämna det igen!
Jag älskar hösten.
Och jag älskar den inte för att sommaren försvinner (för vem vill egentligen att den underbara sommaren ska försvinna för att inte återvända på tio månader?) utan för att den är så mysig. Det är fortfarande ljust ute under dagarna samtidigt som det är mörkt ute på nätterna. Sen börjar alla serier om (eller nästan i alla fall)! Det måste ju vara det underbaraste av allt? De serier som man har följt något år och som har haft ett sommarbreak kommer tillbaka så att man får veta nya detaljer. För jag måste ju erkänna att jag kan OTH säsong 1-6 ganska så jättebra vid det här laget. Också Greek kommer jag ihåg det mesta utav. Och därför blir jag extra glad när jag tänker på att Greek börjar om på måndag! Alltså om bara fem dagar.











Sista avsnittet från andra säsongen. Helt sjukt bra!

Crossing Jordan

Igår såg jag ju som sagt Jordan och avsnittet slutade med ett To be continued.. så alltså måste jag bänka mig framför TV:n i kväll också. Det innebär också att jag måste dra nu, eftersom att det börjar om fyra minuter!


Kröjm och åter kröjm

Vet egentligen inte vad jag ska skriva för jag känner verkligen ingen motivation när familjen bor här. Sitter inte ens vid datorn mer än vad jag hinner kolla facebook och några bloggar! Och om ni vill veta en hemlizz så kanske jag kommer att dras med dem betydligt längre än vad jag trodde.. Nämligen en månad till minst? Om jag nu inte har hunnit bli galen innan dess och har hoppat ut genom fönstret ofc.
För jag saknar verkligen att kunna göra preeeeecis som jag vill och inte känna att jag måste vara tyst klockan elva på kvällen eftersom att två personer ligger och sover i samma rum. Jag saknar att kunna lyssna på musik på hög volym och att kunna sova precis så länge jag vill (i alla fall till klockan ringer). Det som är skönt är självklart att nu tar mamma hand om allt det jobbiga och tråkiga - så som att städa, diska, laga mat, handla och tvätta! De fjäskar som fan för att de ska få stanna kvar, yes! 

Nej, nu tänkte jag nog lägga mig framför TV:n och Jordan Rättsläkare!

En sjukling i familjen

Är trött som ett as. Kan nog bero på att jag inte har gjort mycket annat än att ligga framför TV:n idag. Har sett fyra avsnitt av VM, Allt flyter (underbar! ♥), Vi hade i alla fall tur med vädret igen och nyaste Wallander. André är nämligen sjuk idag och om en i familjen är sjuk måste ju alla chilla (eller det blir i alla fall nästan så när man är tre personer i en etta och en av dem är sängliggande med högt ljud på TV:n).


En bild från igår. Eftersom att det bara var Lina som tog kort med min kamera så är det ju självklart bara bilder på mig! Och inte var det många heller, utan kanske två?

Psst. Kom förövrigt på min mamma med att sitta och googla svininfluensan idag eftersom att André har blivit sjuk. Ibland tror jag att hon oroar sig lite väl för mycket, hih.

...

Efter en mysig kväll med god mat och bra sällskap så säger jag och Lina (samt Lulle ofc) godnatt!

Finkläder

Nu sitter jag här med nymålade naglar och kan inte alls skriva fort. Ikväll är det tjejkväll med Lina och Miryam. Eftersom att jag lyckades bli ensam hemma (yes!) till imorgon så spenderas kvällen hemma hos mig. Vi ska laga mat och ha finkläder på oss (i mitt fall blir det nog min klänning från Miss Selfridge i London). Vi ska helt enkelt ha en trevlig kväll!

Godnatt

Ska gå och sova nu. Är lagomt trött av någon anledning - vilken jag inte kan komma på. Har i alla fall hängt med Lina och MIryam samt Miryams kompis ikväll. Vi har sett Donnie Darko och ätit frukt. Dessutom vet jag precis vad jag ska göra för tatuering nästa gång nu!


Min tatuering när den var nygjord för sisådär 10 månader sen nu. Är sugen på en ny nu!

Skolstart anyone?

Som jag sa skulle det bli lite sämre med uppdateringen nu. Just nu är jag ensam hemma (jävligt skönt känns det, fan vad man har börjat uppskatta det utan att tänka på det) så jag tänkte passa på att göra en snabb uppdatering.

Det känns så skumt att skolan har börjat om idag. Det är inte det faktum att jag inte kommer att vandra omkring i korridorerna eller ha lektioner på Backa nå mer som känns konstigt. Det är bara känslan av att inte vara tvungen att stiga upp tidigt och därför tänka på villken tid man ska lägga sig också. Det är känslan av att aldrig mer känna pressen inför en inlämning/ett prov som är dagen efter. Känslan att inte känna sig begränsad känns oerhört ny på något vis.
Förresten så har jag blivit helt ivrig för när André råkade nämna att Norrmalm nu inte längre finns som högstadieskola utan de eleverna går nu på Christina. Hur sjukt är inte det? Dock har jag vetat det sen vi (jag och Agnes) praktiserade på CH, men nu är det liksom verklighet. Jag tycker ganska synd om backen/långskata-barnen som måste byta till Norrmalm och sen CH. Alltså har de hunnit med minst tre skolor innan gymnasiet.

Idag håller jag tummarna för Agnes! Hon ska gå sin första visning idag!♥


Infinite Mass - She's a Freak


Hejdå Agnes!

Är inte alls bra på att uppdatera känner jag. Men kommer nog inte vara så aktiv den närmsta veckan - mamma och André bor nämligen hos mig nu. Dock kommer jag försöka att uppdatera någon gång om dagen ändå!

Idag for jag alltså till staden för att träffa Snuttan och Olivia. Olivia hade hunnit bli galen stor och var galet söt! Synd att de bor så långt bort så att man missar hennes uppväxt så mycket.. Men det kanske blir andra bullar på det området inom en snar framtid, hehe.
Träffade i alla fall Agnes på Max och det kändes som att det var lite konstig stämning. Det låg som över en att det var sista gången man skulle träffa henne på hur länge som helst då. For förbi henne en sväng också innan det bar av mot Kallax. Askonstigt är det enda jag kunde säga typ. Vi följde med henne in till terminalen innan hon hennes flyg skulle gå och det kändes inte speciellt roligt när hon skulle stiga på. Men jag är glad för hennes skull! Hon är fortfarande min beztizzzzz hihiihi. Kommer bara kännas otroligt weird de närmaste dagarna, men förhoppningsvis kommer det att bli bättre med tiden (som sagt, det finns ju cam (6) HAHA)!


Min bezta ven! ♥ BEZTIZZ 4-EVAH

Hemma en kort sväng

Nu är jag tillbaka.
Eller egentligen har jag varit tillbaka sedan sex tiden igår kväll. Haft tid att sitta vid datorn har jag ju inte och inte har jag det nu egentligen heller. Ska cykla mot staden nu och möta upp med Snuttan och Olivia (det förlorade folket som lever i Örebro). Ska bli roligt att träffa de igen, speciellt Olivia som var 1 år sist jag såg henne!

Sen ska jag ju också följa Agnes till Kallax idag. Idag är nämligen dagen hon far till STHLM.


Hejdå Piteå! (För ett dygn i alla fall)

Ne nu ska jag bege mig till sängs. Vet inte om jag hinner uppdatera innan jag åker imorgon, annars blir det nog en uppdatering när jag kommer hem på måndag eftermiddag/kväll.



Psst. Smulpajsdeg på polarbröd ♥
(jag rekomenderar dock inte det till tortillachips, fast till glass är det gott ett kort tag)

Spindel

Jag har hittat en spindel i min lägenhet. Eller jag hittade den egentligen i tisdags då den satt (?) på en av mina garderobsdörrar. Där höll den hus hela kvällen, men sen tappade jag bort den igen. Jag vågar inte döda den eftersom att jag tänker att om jag missar så kommer den springa iväg och lägga ägg bland alla mina kläder. I alla fall så var spindeln tillbaka igår. Då hade den förflyttat sig till det lilla vägg-utrymmet ovanför en garderob. Självklart var jag ju tvungen att öppna garderoben om jag inte ville springa omkring naken. Och sedan när jag smällde igen dörrarna igen, kröp spindeln in i garderoben! Så imorse när jag skulle ha kläder bävade jag för att öppna dörrarna. Det visade sig dock att den bara satt på innersidan av dörren (och alltså inte befann sig på kläderna jag skulle ha, tjoooff). Men jag vågade tamejfan inte smälla igen dörrarna igen (tänk så skulle den flyga rakt på alla kläder då(!)). Så garderobsdörrarna har stått öppna under dagen och när jag kom hem strax efter fyra var spindel försvunnen!

Så den som går på spindeljakt åt mig får en tia?


Igår

Som jag sa igår var kvällen minnesvärd. När jag gick hemifrån var jag på glatt humör och det kändes som att ingenting skulle kunna förstöra det.
Men ack, vad visste jag.
Träffade på en person (förmodligen den enda personen jag kan säga att jag verkligen hatar i hela världen) på vägen. Denna person har fått mig att må så dåligt psykiskt under flera års tid och fastän jag intalar mig själv att hon inte har någon inverkan på mig nu så sitter det fortfarande kvar djupt inom mig. Så efter mitt lilla avbrott kände jag mig bara så jävla arg. Jag vet egentligen inte varför jag var arg. Antingen var det för att personen är så jävla falsk (blir irriterad bara jag tänker på det igen) eller för att jag fortfarande inte vågar säga emot. Jag lyckades säga emot en gång igår dock, men det var ett så mesigt och fjuttigt försök så det var inte konstigt att det inte fungerade. Det är konstigt att hon ska ha en sådan kraft över mig och att jag själv inte vet om det förrän jag står där mitt emot henne.

I alla fall fortsatte jag färden mot Agnes förbannad. Buskarna på vägen fick genomlida x antal slag/sparkar, för min ilska var tvungen att komma ut på något sätt. Väl hos Agnes blev jag på bättre humör och när vi var i Hortlax hade jag nästan glömt bort min irritation helt och hållet.
För att komma till klassfesten då. Det var en rolig kväll, fastän att många killar var frånvarande! Vi skrattade och hade trevligt och det bestämdes direkt att det var tvunget att göras om för alla oss som stannar i Piteå. Glömde tyvärr kameran hemma...

Tiden går fort när man har roligt

Sitter och har tråkigt och är trött just nu. Längtar hem gör jag också, speciellt efter glasspaketet som finns i min frys! Det känns egentligen som att jag skulle vilja ha en mysig fetto-kväll framför TV:n, men idag är det party för Agnes skull som gäller. Så även om jag nu vill ligga hemma och sova kan jag ju inte göra det. Det är ju nämligen bara 3 dagar kvar på Agnes nedräkning nu. Tror dock inte att det kommer att bli en sen kväll för min del, för imorgon åker jag på en liten roadtrip med la familia. Till Kramfors bär det av. Så detta är min dag imorgon:
- Vakna före klockan nio (för tredje dagen irad, herre jistanes)
- Sätta mig i en bil till Umeå
- Donkendonkendonken
- Fortsätta färden den resterande biten
- Komma fram till en stuga och bara chilla med sällskapsspel osv hela kvällen

På måndag är vi kvar i Kramfors till tidig eftermiddag tror jag. Efter det blir det att sätta sig i bilen hemåt igen.


Minnesvärd kväll

Kom precis hem. Kvällen har varit minnesvärd! Orkar dock inte berätta så mycket om den just nu, så ni får hålla ut till ni får storyn tomorrow, haha. Så nu är det bara kvar för mig att säga ikväll: godnatt ♥

Fredag




Jag vet att ni gillar det faktum att jag ser ut att  vara 14. Speciellt på den andra bilden. Jag gillar det i alla fall grovt. Ska börja gå mot Djupviken nu, hoppas att alla kommer att ha en bra kväll!

Fullt sjå

Dagens goda gärningar:
- Steg upp klockan åtta (rekord sedan studenten skulle jag tippa på)
- Cyklade till Öjebyn på en halvtimme (cyklade verkligen inte snabbt, men var där tidigare än beräknat)
- Var hos tandläkaren och lagade två hål
- Åt pannkaka med ett bedövat gap
- Arbetat
- Lagat mat

Nu däremot blir det att börja fixa sig inför kvällens klassfest hos Susanna! Tror jag vet vad jag ska ha på mig. Dock ser jag inte fram emot att gå till Agnes för att få skjuts till Hortlax. Men det löser sig, det gör det alltid!

Say Anything - Baby Girl, I'm a Blur


London '08 anyone?
(Paul Griffiths jävligt mycket också början av 08)

Magont

Som sagt så la jag mig framför TV:n, men det tog inte lång tid förrän jag hade somnat. Tänkte tanken på att ta en liten powernap, men övergav den - det gick ju inte speciellt bra! Somnade typ fem minuter senare, haha.
Vaknade i alla fall av att Lina frågade om jag skulle med till Annelund. Så jag följde med och var plötsligt väldigt pigg (tror att powernapen funkade ändå). Dock hade jag fått jävligt ont i magen och kunde knappt röra mig, och när vi märkte att Linas cykel hade fått en mystisk punktering under dagens gång så begav vi oss för att sakta gå genom stan. Det var först när vi hade kommit fram till Lina och jag hade fått i mig ett glas vatten och lite mat som magen började kännas aningens bättre (fast den gör fortfarande ont).
Följde sedan med till Öjebyn där jag råkade börja läsa igenom en teoribok till körkortet. Lite taggad blev jag ju ändå på att börja med det nu. Sen kom jag på att jag hade glömt att handla idag, så jag cyklade hem ganska tidigt ändå.

Nu sitter jag här och äter en yoghurt (hoppas att det hjälper mot magen). Har även äntligen fått mitt mediebiblotek på winamp att fungera, det har inte funkat sen i vintras någon gång så lite arg har jag ju varit. Men nu funkar det då, så jag har gjort en playlist med massa gamla favoriter ♥ Förra årets musik säger jag bara, mums!

VM

Sitter och smaskar i mig lite godis förtillfället. Tänkte gå och sätta mig framför TV:n med Lina och titta på VM (hon är nämligen på ett av mina favoritavsnitt ♥)!

VM är ju självklart Veronica Mars.


Veronica Mars och Logan Echolls (Kristen Bell och Jason Dohring)

Evakuation

Är med Lina nu och ska snart gå och sova. Tänkte bara berätta att idag har vi varit ute på en lite kortare cykelutflykt. När vi skulle påbörja den och var på väg in till staden såg vi polisen. Sen såg vi brandkåren också. Så när vi kom närmare såg vi att det brann i/vid ett hus. Så vi gick och kollade på huset medan vi fortsatte framåt. Framför oss stod en polisbil och plötsligt hoppade det ut en polis som sa med riktigt hård (vet inte annars hur jag ska beskriva den, för han skrek inte riktigt) röst "Kom hit, skynda er förbi - det brinner därborta!". Så vi kan nästan säga att vi har blivit evakuerade ikväll. Dock när vi hade cyklat till Hortlax (backen ♥) och kom tillbaka till Strömsborg (där det brann) såg det då inte ut att ha blivit någon skada skedd.

Sveriges sämsta sida

Nu har jag varit vaken i över två och en halv timme. Har suttit och fördrivit tid framför datorn; eller mest Sveriges sämsta sida! Har suttit och skrattat åt de flesta bilderna, fastän jag hade sett många av dem förr.. Men det är sådant man gör när man har tråkigt, haha.

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad som är spoilern. Att "killen" har bröst
eller benen i bakgrunden?

Emelie och Jenny kom hit igår. Vi satt och spelade UNO samt tittade på film/Prison Break. Trött som jag var igår somnade jag kring två och Jenny inte så långt senare än mig tror jag. Emelie har jag ingen aning om, hon var då uttråkad när vi hade somnat och jag vet att hon slog på Prison Break (som en skiva innehåller fyra avsnitt) någon gång också. När jag vaknade halv elva var skivan bara på tredje avsnittet, så hon lär ju ha somnat imorse någon gång.

Tänkte annars börja göra mig klar nu, tänkte nämligen hinna med att diska osv innan jag ska bege mig in mot staden.

Krocken


Min cykel efter krocken.


Jag och Lina när jag fick lämna akuten. (Psst.. Lokan ;))

Idag är det alltså ett år sen jag krockade. Nästan på minuten till och med. Blev ju bara tvungen att fira detta, eeh.

Dyngsurt

Idag hoppades jag att det skulle ha slutat regna när jag skulle börja bege mig hemåt. Så när jag kom ut såg jag att det hade slutat i stan så jag blev rent lycklig och glad åt mitt flax! Dock sen när jag är precis i början av Klubbgärdet är det som att jag når en vägg. Det var någon meter där i början som var riktigt ösig, sen lugnade det som ner sig lite grand igen.. Sen bröt helvetet lös! Jag såg blixtrar och hörde dundret. Jag kände mig blötare och blötare (det är vid sådana här tillfällen som man verkligen vill ha körkort) och jag såg jävlat åssit! Sen när jag kom hem droppade jag ner hela hallen innan jag hade hunnit få av mig alla de blöta tunga kläderna som klibbade fast sig på kroppen. Smidig som jag är tänkte jag nämligen imorse att gud nej, inte behöver jag någon jacka idag! Det ångrade jag ju ganska grovt nu ikväll, fastän jag inte tror att den skulle ha hjälpt så mycket.

Godmorgon

Nu är jag ganska nyuppstigen. Vaknade av något jävla flygplan tio i elva och kunde inte somna om sen hur mycket jag än ville. Har släppt in Lulle också som var ovanligt go, tror att han har tyckt att det har varit tråkigt igårkväll samt att jag sov i natt! Men nu verkar han då nöjd, kanske kan det bero på att han har fått mat. Nu ska jag dock börja göra mig klar osv.

Claes

Är precis hemkommen från Emma. Kvällen till ära har vi sett Låt den rätte komma in och Yesman (igen, jag och Agnes såg den på bio i vintras). Vi hann också med att spela en evighetsomgång av UNO samt att testa en asrolig kroppsdels-lek!


Igår när jag mös framför TV:n med ...


Loka! Jag dricker nästan alltid med sugrör förövrigt.


Kroppsdelsleken!


Claes, Emmas äckliga inneboende spindel. Seriöst, den var inte liten!

Kroppsdelsleken gick ut på att man hade olika kroppsdelar skrivna på olika lappar. Om man drog en lapp som det stod "rumpa" på och en som det stod "näsa" på, var två lagkamrater tvungna att göra den positionen med ett kort emellan. Ju fler lappar man drog desto svårare blev det (och som ni ser på bilden var vi ändå fyra)! Man förlorade när man tappade ett kort.. Asroligt!

Tjejkväll

Igår kväll blev det så att jag satt och mös framför TV:n med loka, glass, en stor skjorta och tända ljus. Så tyckte ändå att det blev en något lyckad söndagskväll!

Idag har jag varit förbi ÖB med mamma, det blev ganska mycket nödvändiga grejer så nu känner jag mig duktig över mig själv (jag menar, jag köpte inte ens nå godis! Ofta man brukar klara att inte köpa godis på ÖB)! Nu tänkte jag laga mat och fixa mig, sen kommer Karolina förbi och hämtar mig. Ikväll är det nämligen tjejkväll hemma hos Emma i Öjebyn. Det blir jag, Karro, Emma, Agnes och Lisa - alltså några tjejer från klassen! Vi ska se film och bara mysa, så det lär nog bli skoj. Kanske packar ner UNO:t så att vi får dra en liten repris sen sist, haha.


Vi när vi precis hade börjat 2:an! Agnes var dock inte med denna episka dag.

Städsöndag

Som jag sa i mitt tidigare inlägg så har jag diskat idag. Egentligen kan jag sammanfatta min dag så här: Diskat, plockat undan, dammsugit, skurat, gått ut med sopor, handlat, gått ut med sopor, lagat mat, ätit, diskat, chillat framför TV:n.. Och nu funderar jag på att skrubba lite grand i badrummet också. Så har jag det bortgjort också. Fan, jag glömde köpa klorin idag. Blir nog i alla fall att sätta sig framför TV:n klockan nio när filmerna börjar.

Fan vad jag längtar tillbaka!

Konstig dröm

Inatt drömde jag att polisen gjorde en husrannsakan hemma hos mig under PDOL. Sen när jag vaknade imorse märkte jag att min lägenhetsdör stod på vidgavel. Så då kändes nästan drömmen som om att det hade hänt på riktigt. Ibland kan man ju förvränga det som händer under man sover så att det passar in i ens dröm istället. Hoppas bara att det inte var så, läskigt ifall någon har varit och vandrat omkring i min lägenhet medan jag har sovit ju! Jag tror då att det bara är jag som har varit för försiktig när jag stängde dörren inatt.

I alla fall så är diskningen bortgjord nu, så tänkte snabbdammsuga och skura nu!

Städning på G?

Imorgon blir det nog städning för min del. Har inte diskat än, så tror inte att det blir gjort idag. Sen så spydde Lulle tre gånger nyss (jag undrar vad det var som hände egentligen, hoppas det inte fortsätter i alla fall) så imorgon måste jag nog skura. Torkade ju bort spyan och så, men det känns aldrig lika fräscht förrän man har hunnit skura igen.

Zebra

Nu har Agnes flyttat hem och jag är trött. Just nu känns det som att det kommer att bli en tidig kväll för min del, men samtidigt vill jag inte sova bort min lediga helg! Men nog känner jag allt av att jag har badat idag, det är det inget tvivel om. Efter badandet märkte jag på en gång när jag kom hem att jag hade hunnit få färg. Så nu har jag nya linjer från bikinin! Snart börjar jag väl se ut som en zebra, så randig som jag är (eller inte).

Förövrigt så har jag inte tagit mig i kragen än och satt igång med diskandet, men tänkte göra det nu när Agge for. Har ju ändå inget bättre för mig, så varför inte liksom?

Underbara sommardagar

Det blev faktiskt så att jag fyndade på loppisen! Hittade mig två ljusstakar (nästan precis sådana som jag har varit ute efter till mitt köksbord) för 40 kronor. Alltså tjänade jag typ 120 kronor. Det är en bra deal tycker jag! Efter loppisen skyndade jag och Agnes iväg till stan för att köpa ett halsband åt Lullen. Vi hamnade på Coop och köpte honom även kattgodis. Så när vi kom hem bestämde vi oss för att testa he på honom halsbandet och så skulle vi också se vad han tyckte om godisarna. Han verkade då nöjd eftersom att han direkt sen la sig och glassade!
Jag och Agnes tog på oss de tjockaste och varmaste kläderna (i princip) som jag hade hemma och så började vi gå mot badstället. Vi tänkte nämligen bada och för att bada var vi ju tvungna att vara varma! Vi hamnade till sist på en mysig liten strand längs Kärleksstigen, jag badade och Agge nästan. Sen satt jag och njöt av sommarvärmen på en sten medan Agnes var borta och letade efter bär. Nu är vi ganska nyhemkomna och jag ska ta tag i mitt liv och diska. Sen ska jag äta, tror det får bli en Billys. För vem orkar laga mat i den här värmen?


Jag '06

Agnes '06

Förövrigt så börjar nedräkningen på riktigt idag.
10 dagar kvar till Agnes lämnar Piteå!

Lata

Vi har inte kommit oss iväg på loppisen än eftersom att både jag och Agnes tycker om att dra sig på morgonen. Men nu kan vi inte skjuta upp det så mycket längre, så jag tror det börjar bli dags att fara nu typ.

Tjockis

TV-spelandet slutade bra.. Testade Wii Play och det var inte så speciellt roligt ändå. Det var som lite för konstigt. Det enda jag fastnade för var när man skulle hitta Mii:s. I alla fall så gick jag och Agnes sedan ut för att leta efter den försvunna katten Lulle Andersson Jensen. Så när vi har varit ute ett tag och kollat runt så börjar vi gå tillbaka hemåt och vem tror ni inte sitter utanför huset? Då har den jäveln lyssnat på oss hela tiden när vi har varit ute och letat, men varit för lat för att gå hem. Jag älskar dock att han lyssnar på en när man kallar honom för "tjockis" ♥ Sen har vi också hunnit vara ute på äventyr i Munksund. Vi "spinkade" hemma hos Karro, haha! Jag och Agnes med en ficklampa kan nästan sluta dåligt! Haha, eller vi kan då inte behärska oss i skrattandet om vi säger så. Nu tänkte vi dock gå och lägga oss, ska upp tidigt imorrn och fara på loppis!

TV-spel

Har ganska precis kommit hem från stan. Agnes dök nämligen upp när jag slutade för att vi skulle gå och titta i affärerna. Hade egentligen inte tänkt köpa något, men hem kom jag med en ny topp, nya jeansleggings, en ny bh och två par nya trollingar! Alla var enligt mig - nödvändiga.
Annars har också Karro varit förbi idag. Vi gick och åt en mjukglass på Kvantum innan jag blev tvungen att gå tillbaka. Hon fick mig sugen på att se Lost, Heroes och Fringe.. Känner att det är dags att jag ser ikapp mig på de serierna nu. Dock kommer jag ju att ha massor med tid nu när Agge flyttar.
Ikväll har vi tänkt ha TV-spels kväll, eller något liknande. Vi köpte Wii Play för en månad sen drygt, men vi har inte haft tid att testa det än! Så ikväll kanske det äntligen blir dags.


STUDENTEN!

Breakdance

Nu har jag hunnit vara på bion! Jag och Karro skrattade ibland så att vi grät, men jag antar att det blir så när man redan egentligen vet vad som ska hända. Efter jag kom hem gick jag och Agge ut med Lulle. Han blev helt lyrisk och överglad (det är längesen jag såg han så lycklig), men nu vill han ju självklart inte nöja sig med att vara inne. Dock vill jag inte att han ska vara ute hela natten, utan tänker släppa ut honom imorgon istället. Eller jag tror jag ska släppa ut honom imorgon istället, vet inte om jag står ut med jamandet så mycket längre nu. Det värsta är ju att han riktigt vet hur han ska göra för att få mig att vakna och bli arg när jag ligger och sover, det resulterar alltid i att han hamnar ute för att jag blir för less. Hoppas bara att jag kan stå emot frestelsen inatt!


Agnes och Rasmus på PDOL efter att vi hade åkt Breakdance.. Rasmus
har aldrig varit speciellt kamerakåt.

Jesse McCartney

Ska dra till bion om en timme.. Ska se Harry Potter igen, men denna gång med Karolina och Emma! Så det kommer nog att bli roligt, är ju inte så ofta man hittar på saker med de nu när vi har gått ut skolan.
Så egentligen tänkte jag hinna kolla facebook (jag är nörd) och så innan jag ska äta samt fara, men eftersom att FB har ett psykiskt sammanbrott för tillfället känner jag att det nog är en plan som jag får överge. Annars sitter jag och lyssnar på Jesse McCartney eftersom att jag och Agge gick och pratade om nostalgimusik nyss. Vi har hunnit med att sitta och vara döda vid kanalen. Vi kunde ha tigt skjuts till Klubbgärdets båthamn av några 15-16 åringar, men det kom vi på först senare.. Attanz!



(Märkte dock att ljudet är ganska lågt, men ändå ♥)

Bil

Har inte hunnit komma på någon smart plan än. Har dock hunnit med att bli helt uppspelt över bilar! Iiiiih det pirrar när jag tänker på det (jag börjar fan skratta åt mig själv)! Jag tror också att jag ska ta mig i kragen och kasta mig i säng nu samt överlåta datorn till Agnes.

Det här är Lucas, även kallad Lilleman.
Rätt söt är han väl ändå?

Äventyrslysten

Det är fan inte nådigt hur sugen jag är på äventyr. Jag skulle inte tveka om någon frågade mig just nu om jag skulle med till.. Var som helst! Jag skulle väl inte ha kunnat fara just idag eftersom att jag har praktiken, läggan och Lulle att tänka på. Men i helgen är jag ju ledig! Haha ne, men seriöst. Det känns nästan så extremt just nu. Samtidigt vill jag ju spara pengar så att jag ska kunna åka utomlands/flytta till en annan stad senare. Dock är det så tråååååkigt att spara pengar fastän jag vet att det är nödvändigt. Aja, ska fundera ut vad jag vill under kvällens gång, kanske har kommit på någon smart plan innan jag kommer mig i säng!

4321

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska dyka upp med Lulle. Sa att hon skulle komma vid åtta så hon borde komma när som helst tycker jag ju. Snart kommer nog Agnes också, hon skulle bara och handla med sin mamma sen skulle hon komma hit. Det var längesen hon var här nu, hon har inte varit här sen i fredags! Så det kommer ändå att bli skönt att slippa vara själv (fastän det har varit skönt, men det blir ju som lite långtråkigt - som det är just nu till exempel).


All I do is party ha ha ha ha ha


Lulle

Idag kan ni aldrig gissa vad jag vaknade av? Ja just det, grannarna som klippte gräset!
Skulle gärna ha sovit till nu, men nej då. Aja, tänkte egentligen blogga för att berätta att idag får jag min katt! Lulle ska äntligen komma hit igen, men den här gången ska han få börja vara ute också så att han kanske trivs lite bättre! Träffade han faktiskt igår och oj vad det märktes att han saknade mig. Han har blivit tjock också, för mamma är svag när han tigger. Hon har ökat hans matintagande till minst en burk om dagen.. Inte konstigt att han blir tjock.


Jag och Lulle förra våren. ♥

Cykeltur!

Idag kommer jag att sova gott. Kom hem för en liten stund sen. Som jag sa blev jag sugen på mat från Maxim så jag cyklade in till staden och mötte upp med Lina samt Miryam. De följde mig så att jag kunde äta och sen följde jag dem till Svartudden. Jag och Lina kände dock att vi inte klarade av att sitta inne och var så grymt sugna på en cykeltur! Så vi gick/cyklade hem till mig på Klubbgärdet för att jag skulle kunna byta om, sen drog vi till Öjebyn för att hämta Lina en cykel och pumpa mitt bakdäck (som jag misstänker har smygpunka).
Egentligen hade vi tänkt cykla till Hortlax, sen blev det Långnäs och Infjärden runt.. Det slutade med att det blev Norrfjärden och Lakafors. I Lakafors stannade vi för en toapaus som även blev en fikapaus. Vi blev även erbjudna sovplats och det var jävligt nära att vi tog den, för trötta hann vi bli medan vi satt därinne! Vi fick också höra att vägen som vi skulle ta tillbaka tydligen är hemsökt av spöken och att det nyligen hade skymtats björn där. Så när vi började cykla hem igen var vi en anings uppskrämda och inte blev det bättre av det när vi började skrämma upp varandra med andra spökhistorier.
Vi tog oss dock hem välbehållda även om jag är jävligt stel just nu! Det är smällar man får ta när man har cyklat x antal mil på en kväll. Men det var värt varendaste meter! Helt underbar kväll måste jag erkänna. Jag har saknat våra cykelutflykter som vi alltid hade förra sommaren innan jag krockade.


Jag och Lina på Midsommar förra året. Dagen efter vår första episka cykeltur!


Det här inlägget har tagit betydligt längre tid att skriva än vad jag ville att det skulle göra. Dels på grund av att Agnes länkade en blogg: This is why you're fat. Jag har alltid suttit och äcklats, men har ändå inte kunnat sluta kolla! Dock fanns det vissa saker som verkade goda, men vissa saker kan jag verkligen inte förstå hur någon kan vilja äta. Verkar inte logiskt någonstans.

Manhattan from the sky

Egentligen hade jag tänkt vara duktig och handla nu. Dock vet jag inte vad jag vill ha eller vad jag ska tänkas äta.. Men kom på nu att jag ska ringa och fråga vad Lina gör och om ids följa mig på Maxim! Åh så jävla gott det lät. Tror att det får bli det, ja! Ne, ska skynda mig att ringa nu och höra om hon är kvar i stan.

Kjol

Tänkte bara snabbt uppdatera innan jag ska fara för att visa hur värd min kjol är!

Nöjd är jag med mitt köp!

Shoppingförbud?

Har fastnat med musiken och bloggar ikväll. Kollade precis på klockan och insåg att jag måste börja dra mig nu. Ska bara lyssna klart på den här låten tänkte jag! Äsch tänkte länka den på youtube, men självklart fanns den bara upplagd i dåliga live-versioner.

Tänkte bara säga att idag när jag var på stan gick det inte så bra för mig. Jag har ju nämligen satt ett shoppingförbud på mig själv, eftersom att jag egentligen behöver spara pengar. Dock har jag den senaste veckan drömt om mig själv med en blommig kjol (fråga inte), jag har verkligen inte kunnat släppa en! Så idag när jag var på stan ville jag verkligen hitta en.. Och det gjorde jag också, så självklart var jag tvungen att köpa den (den kostade ju faktiskt bara 49 kronor till mitt försvar)! Hittade också en assnygg kofta/tröja på Carlings för 199, men då behärskade jag mig faktiskt eftersom att den inte fanns i större storlekar (den tröjan skulle sitta löst annars skulle den inte vara fin enligt mig). En mascara blev det dock (den var faktiskt på 25% rabatt), men det behövdes verkligen!
Nu funderar jag dock på att ge bort mina kort till Lina ett tag eller något, det här kommer aldrig att gå i längden.

3!OH3

Nu har jag sett Coyote Ugly. Eftersom att det var flera år sen sist så kom jag faktiskt inte ihåg så jättemycket ändå (okej, jag kom ihåg vad filmen handlade om, men inte de mindre detaljerna) så den blev ändå ganska bra att titta på! Eftersom att det bara är halvers bra program på TV nu tänkte jag sitta och lyssna på musik ett tag. Ska gå och sova relativt tidigt tror jag nog, ska upp innan nio imorgon så!



Lite sån där vinternostalgi också!

Serielista

Nu har jag tittat på tvplaneten och såg att Coyote Ugly går klockan nio med nian! Det ska jag då fan i mig inte missa, så många år sen det är som man såg den filmen. OCH (och detta är ett stort och), så såg jag att det var länkat till en lista med de flesta seriestarterna i USA nu på hösten. Så jag blev ju tvungen att ta tillfället i akt och också länka till denna lista (så utmärkt som den var)! Det enda som jag vill tillägga till den är att Greek börjar om den 31:e Augusti (men det står det också i kommentarerna) och sen skulle den vara komplett i mina ögon.


14:e september längtar jag också till!

Parkering för juden

Idag kom jag hem till en spolandes toalett! Jag blev asrädd att det var någon i lägenheten för jag var säker på att Emelie och Jenny inte var kvar. Jag tände sakta lyset i toarummet och kollade oförståeligt på toaletten.. Jag tog några steg närmare (i sakta fart) och upptäckte då att spolningsknappen hade fastnat nere! Så toaletten hade väl stått och spolat någon timme kanske, haha.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Sitter just nu här med min överfrysna glass (det går inte ens att äta den - den är hård som sten) och funderar på att lämna datorn för TV:n. Soffan är ju betydligt bekvämare än datastolen om man säger så. Samtidigt vill jag sitta kvar här och lyssna på musik. Äh, får väl ta mig en titt på tvplaneten och bestämma mig utefter tablån.


Bilden passar ganska bra in idag! Det var nämligen en av de lejda sakerna
på facebook som jag såg idag. Juden (en snubbe), alltså.

Lejdt

Tänkte göra mig klar ganska tidigt idag för att hinna iväg på stan, men nu lutar det mot att det inte blir av. Har i alla fall suttit och tittat på lejda saker på facebook i nästan en halvtimme nu (är man lättroad så är man), men tänkte sätta igång med frullen osv nu!

Hemma

Nu är jag hemma igen. Helgen har varit skön (som väntat) med god mat, loppis, pussel och djur! De har ju nämligen hämtat hem deras hundvalp, Vera, för två veckor sen nu, så det har blivit mycket valp, haha. Var väl antagligen sista gången man såg Rasmus till höst- eller jullovet? Om man inte råkar på honom på stan något i veckan vill säga.
Känner mig nalta uttråkad annars. Emelie och Jenny skulle nog dyka upp, men än så länge har de inte ringt. Så tänkte hoppa på cykeln och fara och handla innan det hinner stänga.


En bild på Rasmus och Thom från förra sommaren. De rejsade!

RSS 2.0