Flashforward ☻♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥☻

Igår började ju Flashforward på 4:an (lite dålig dag - en fredag) som jag har tänkt följa. Och eftersom att vi i Sverige fick möjligheten att kunna se serien på tv så snabbt efter de i USA så har jag tänkt följa den på tv. Dock var jag ju ut igår, så då tänkte jag att jag skulle se första avsnittet idag istället. Vilket jag gjorde nyss.

JAG DÖR!

Bästa serien på länge? I alla fall bästa pilot-avsnittet på länge. Åh, det kommer att vara så svårt att hålla sig till på fredag för att se nästa avsnitt. Okej, jag vet redan nu att jag inte kommer att klara det.
Alltså jag är helt seriös. Precis en sådan serie som man brukar skriva dess namn och ett hjärta på skrivhäftena på skolan när man var typ 12. Eller, en sådan serie var kanske fel sak att säga. Men jag har precis samma känslor och samma fjärilar i magen som jag hade då. Om jag hade haft en penna i hand just nu skulle det inte vara ett vitt papper som låg framför mig nu utan ett där det stod "FLASHFORWARD ♥♥♥♥♥♥".

Ett annat ord för denna känsla är väl kär.

Som alla brukar bli i kändisar lite då och då. Och visst, nog har jag haft små "förälskelseer" (haha) på olika celebrities, men det är långt ifrån förälskelseerna jag har haft på olika serien genom årens lopp. Några av de största har ju varit Lost, Prisonbreak och Veronica Mars. Jag kan nog också räkna dit One Tree Hill, The District, Alias, Providence och en av de nyaste; The Vampire Diaries. Eller förresten, jag vet nog kanske inte om jag kan kalla alla dessa förälskelseer, men jag gör det ändå. Sen har man ju alla andra serier, som man också är helt tokig i. Men inte på samma sätt! ☻

Less

Från 39,5 till 36,4 på ett dygn ungefär. Hoppas bara det inte är falskt alarm!

Annars blir det Halloweenfirande idag. Vi har köpt förköp till Statt, men innan det blir det grillning hos Angelica. Så man får ju se hur jag klarar av det. Känner mig redan lite väl trött vilket egentligen inte är speciellt konstigt. Jag har bara kunnat sova två timmar för att sedan vakna och vara pigg i några timmar till jag till sist har kunnat somna om de senaste två nätterna, så det har inte blivit så mycket sömn. Omkring 4-5 timmar/natten. Äh, jag får i alla fall se hur länge jag håller ut ikväll (det finns ju alltid alvedon), annars är det ju bara att fara hem och sova. För i natt har då tänkt sova hemma i min egen lägenhet, för nu jävlar måste de ju faktiskt vara klara!

Sjukare

Okej.
Febern hade verkligen inte försvunnit när jag vaknade, utan har nu stigit till 39,5. Och det är alltså min vilotemp? Jag har nog aldrig någonsin haft så här hög feber förut.

Feber på sant

Min lägenhet är fortfarande inte klar. Var dock förbi där en sväng i kväll och då hade de bara lite små saker kvar att fixa!
Äntligen!

Annars har jag feber. Och med feber menar jag inte 37.6 (som jag brukar ha när jag har "mycket" feber enligt mig själv, har nästan aldrig haft över 38 på riktigt) utan 38.6! Så jag knarkar alvedon och är lite överdrivet kröjmig av mig. Men jag orkar verkligen inte vara sjuk, hur tråkigt är inte det på en skala? Plus att det är den bästa tajmingen, alltså jag menar.. Ingen lägenhet som man kan kurera i för att tillfriskna låter väl bra?

Har dock umgåtts med Lina igår och idag. Vi har våra perioder då vi inte umgås så mycket och en sådan period har det varit på senaste tiden. Ingen av oss vet egentligen varför det blir så, men ändå har det blivit så alla år som vi har känt varandra! Minst sagt, konstigt.

Aja, orkar egentligen inte sitta vid datorn. Har velat lägga mig ändå sedan jag steg in genom dörren hemma hos mamma (där jag agerar kattvakt, åt min egna katt som mamma är kattvakt åt medan min lägenhet uppgraderas). Skulle bara starta datorn för att få bort att betala räkningarna, så att de i alla fall skulle bli betalda i tid trots allt strul de senaste dagarna. Nu säger dock jag samt min feber god natt, dröm sött - vakna torrt och håll tummarna på att min feber har minskat när jag vaknar imorgon!


Markoolio

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen! (8)

I helgen har jag umgåtts med Emelie och Jenny. Vi har dragit en typisk helg för att vara oss. Jävligt mycket interna saker, så som kiss och bajs! Vi har sett skräckisar och en komedi också. Ätit på Max har vi också hunnit med (mums).



Markoolio är vad som har gällt i helgen i övrigt. Den galna finnen i mitt hjärta ♥

OCH VET NI! Imorgon är det äntligen dagen då det smäller. Då slipper jag vänta längre. Då kan jag äntligen flytta in på riktigt. För imorgon kommer de äntligen och tapetserar på riktigt.
Så just nu ser det ganska förjävligt ut här hemma. Allt är ihop packat i mitten och det är helt tomt i övrigt (förutom datorbordet då, men det ska jag flytta när jag ska sova). Det ekar till och med i lägenheten!

Ett litet smakprov på hur det ser ut här inne just nu. Roligt va?


Döda mig långsamt

Sitter och grinar.
Seriöst.
Varför ska jag bli så påverkad utav en tv-serie? Det är inte ens på riktigt och ändå blir det så här varje gång. Orkar inte ens tänka på vad som kommer att hända när jag har sett resterande sexton avsnitt. Jag har redan ångest över att det är så lite avsnitt kvar och det blir inte bättre när jag fortsätter se. Hatar att man lägger ner serier.

(Måste klaga lite grand över allt nu, eftersom att det avsnittet jag såg nyss verkligen inte gillade mig och jag gillade absolut inte det.)

Michael Vartan (Michael Vaughn i Alias).


Say Anything

Just nu sitter jag och längtar sönder till 3 november! Ryser vid blotta tanken av det, så jävla underbart! För det är ju dagen då det smäller. Dagen som vi alla har väntat på.. Dagen då Say Anything släpper sitt efterlängtade nya album ♥
Och vet ni vad det bästa är? Det finns ute lite smakprov på deras myspace redan nu! ♥♥♥


Snooze i någon timme

Igår tittade jag och Angelica på kissebebisar hos Jackie, jag dog typ! Ville bara kidnappa hem allihop.. Och det skulle ha varit en passande tidpunkt eftersom att mamma idag kommer för att låna hem Lulle några dagar. Så nu kommer det att vara så tomt och kännas så ovant här hemma, usch.

Efter vi hade varit hos Jackie styrde vi våra kosor till mig. Tittade på film och chillade i allmänhet. Tiden bara flög iväg och när jag kollade på klockan halv två insåg jag att jag inte skulle hinna titta på något mer Alias-avsnitt den dagen. Så jag gick och la mig, ställde klockan på sex (man har alltid massa tid på morgonen, tänkte jag) och somnade. Sen när väl klockan ringde så steg jag verkligen inte upp.. Ställde om klockan en gång i halvtimmen till tjugo över åtta, då jag äntligen pallrade mig upp. Så nu har jag varit stressad istället för att kunna njuta av morgonen.
Ibland är jag allt för bra.

Nörd

I alla fall..
I fredags var det klassfest här hemma hos mig som jag redan har skrivit en gång. Det ägde även om vi inte gjorde något speciellt. Jag och Karro hann till och med nörda lite Deadrising.

De resterande två dagarna av helgen gjorde jag ingenting. Eller, jag gjorde någonting, men enligt mig kan inte det räknas. För jag såg nämligen baraAlias. Såg minst trettiofem avsnitt på två dagar. Och igår samt idag har jag sett elva fler avsnitt. Så nu har jag sett halva säsong fyra. Har bara tjugoåtta avsnitt kvar nu, attanz. Kommer dock inte hinna så se mycket mer idag då jag ska äta middag hemma hos mamma i eftermiddag. Ska bli trevligt att fara dit och se hur de har fått till det! Har bara varit i nya lägenheten två gånger, en samma dag som de fick nykeln och den andra när de just hade petat in alla möbler. Så nu borde de ha hunnit fixa till lite mer tycker jag. Spännande!

Klassfest

Nu har Anna åkt hem till Luleå igen. Men här är det inte lugnt för det! Det är nämligen klassfest som gäller idag, hemma hos mig till och med. Så nu väntar jag bara på att folk ska börja droppa in lite smått.

Okej

Jag har blivit lite sämre på att uppdatera igen, men jag har nästan haft fullt upp de senaste dagarna.

I alla fall är Anna här på besök nu! Hon kom på kvällen igår och ska stanna någon dag. Så det lär nog inte bli så mycket bättre på uppdateringfronten då heller. Osocialt att sitta för mycket vid datorn ju!

Alias

Igår hade jag planerat en riktigt sovmorgon för mig själv. Jag hade inga tider att passa eller någonting att göra. Men tror ni ändå inte att jag vaknar redan tjugo i tio?
Så jag lämnade i alla fall lägenheten innan klockan tolv och gick iväg mot staden. Väl framme fick jag min cykel lagad (YES: jag kan leva igen!) och åt pepparkakor med mjölk.

Sedan dess har jag suttit bänkad framför datorn. Eller nästan i alla fall. Fick besök av Emelie och Jenny igår ett tag, så det var pausen för kvällen! Idag har jag fått besök av mormor och morfar.. Jag lärde dem hur man använder en cam, underhållande minst sagt! Men i alla fall, framför datorn har jag suttit för att jag länge har tänkt börja se Alias igen. Jag såg nämligen cirka halva första säsongen första gången den gick på TV och det var ju verkligen inte igår. Så därför har jag tänkt se mig igenom säsongerna så att jag äntligen får veta hur det går för Sydney Bristow i störtandet av SD-6.

Detta har alltså nu blivit mitt nya projekt.

Sedan igår eftermiddag har jag hunnit se nitton avsnitt. Snart klar med första säsongen alltså.. Och egentligen vill jag inte sluta här, men jag känner på mig att om inte jag börjar ta mig till sängen nu kommer jag inte att orka stiga upp i tid imorgon. Samt att det nog antagligen kommer att bli för spännande för att kunna slita sig (som det i 95% av fallen blir när serier närmar sig de sista 3-4 avsnitten för säsongen).

Så därför ska jag nu stänga av datorn för att sedan somna fridfullt i min säng.

Surrogates

Det blev bio med Jacqueline idag. Vi gick och såg Surrogates med Bruce Willis bland annat. Eftersom att jag gillar i storst sett vilken film som helst var den här helt klart sevärd! Kändes alltså inte ovärt att lägga ut åttio kronor på den (vilket det gjorde lite med district 9).

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jwTJ7mCcFoY&hl=sv&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jwTJ7mCcFoY&hl=sv&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>


Jag började tänka på Demolition man, Wall-E och Terminator på något konstigt vis när jag såg den. Beror nog på att filmen utspelar sig i framtiden och då blir det lätt att man förknippar en sådan film med en annan sådan film man har sett. Eller något sådant i alla fall.

En lång väntan som närmar sig sitt slut

Idag känner jag mig rastlös. Plus att jag vill gå på bio. Men filmerna jag vill se går inte i Piteå, vilket känns allmänt kasst. Det känns nästan som att jag skulle kunna hoppa på bussen till Luleå bara för att se det jag vill se. Tror dock inte att jag ska göra det, skulle kännas ganska tråkigt att åka till Luleå själv för att gå på bio.

Annars har vaktmästaren varit här idag och luktat i mitt skåp. För er som inte vet luktar det jävligt unket ur det och man märker det bland annat när man ska dricka ur glasen som står i det (jag har nästan helt slutat dricka vatten och mjölk bara på grund av att det luktar äckligt från glaset när man lyfter det till munnen). Han sa då att han ska be måleriet att måla om skåpen i samma veva som de ska komma och tapetsera. Vilket, fick jag veta idag, antagligen kommer att ske nästa vecka!

Jag blir ju nästan nervös, tänk om tapeterna som jag valde för snart fem månader sen inte är så fina som jag kommer ihåg dem? Jag kan ju ha hunnit ändra mig ganska grovt under den tiden som har gått. Dock hoppas och tror jag att kommer att bli ett bra resultat Jag menar, vad som helst för att slippa orange tapeter med fettfläckar på. Eller väggar som är målade med mörkrosa färg och som det på otaliga ställen saknas färg på. Vad som helst är bättre än det tycker jag nästan.

100 hundar

Jag blev på grymt dåligt humör igen när jag skulle gå hem från staden.
Passade på att ta med mig cykeln hem, men det var väl inte det smartaste jag hade gjort. Eftersom att den har punka är den nämligen väldigt svår att dra med sig då den går så trögt. Plus att det var kallt ute och jag var jävligt kissnödig. Dock försvann ilskan efter att jag hade varit hemma ett tag och jag började känna att jag var sugen på att göra något.

Jag kände mig extra sugen på att bara åka bil, njuta av livet, lyssna på musik och bara umgås. Så jag frågade Lina om hon var på och frågade sedan Rasmus om han hade lust att köra. Och det hade dem! Så de kom och hämtade upp mig, sen var vi ut och åkte ett tag. Kändes lite konstigt att åka med Rasmus.. Har som alltid fasat lite inför den dagen han skulle skaffa körkort före mig (varför vet jag inte, det är bara så). Men jag kom hem levande trots allt, fastän jag hade mina tvivel innan.. Ne, skämt å sido.

A Day To Remember - I Heard It's The Softest Thing Ever


Rött

 

Jag köpte rött läppstift igår. Och eftersom att min webbcam är världens bästa (host, harkel) så syns det inte så bra på bilden. Men det är sådant man får nöja sig med när ens kamera har laddat ut för att man har glömt att den är ikopplad i datorn.

Red Light Run

Något som får mig på lite bättre humör är dessa killar. Red Light Run på Myspace.

Ett SMS som inte kom fram

GRYMT IRRITERANDE.

När jag ganska nyligt hade stigit upp (där kring elva tiden) ringde min bror till mig och sa att han samt min mamma skulle komma förbi då. 'Jaha' tänkte jag och sket i att gå och duscha då. Tiden gick och de kom fortfarande inte. Så nu ringde jag till mamma och frågade var fan de höll hus. Så säger de att de inte ska komma förbi, att de har skickat ett SMS för över en timme sen och sagt att de for till Stig istället. Men inte fan har jag fått ett SMS inte. Så jag har alltså suttit och väntat helt i onödan.

Att det ska vara så jävla svårt att ta upp en telefon och ringa och säga att man inte kommer förbi? Plus att jag skickade ett SMS för en halvtimme sen och frågade när fan de tänkte komma egentligen. Kunde de bara inte ha svarat på det? Det skulle ju inte ha varit ansträngande för dem. Åh, jag känner att jag kommer fortsätta vara irriterad ett ganska bra tag till..

Vädret

Kommer att vara roligt att gå hem senare idag i någonting som känns som minus nio. Ibland älskar jag verkligen hösten.. Inte.


Bajs

Vissa dagar är helt enkelt sämre än andra.
Och med detta menar jag inte att det har varit en dålig dag. Den kanske inte bara har varit lika bra som den hade kunnat vara.
För det första började dagen med spöregn och kyla. Dock hade jag sovmorgon så när jag väl var tvungen att bege mig ut så hade det i alla fall klarnat. Tiden gick snabbt och halv fem mötte Emelie upp mig på Silverbox. Vi skulle hem till mig och vi kände vad jobbigt det skulle bli att gå (speciellt i klackar) de 2-3 kilometrarna som det faktiskt är hit. Så jag blev glad när jag kom på att jag hade min cykel. Men glädjen höll inte i sig länge. Jag har nämligen åkt på en punktering.

Nu måste jag alltså välja mellan att gå eller åka buss (kostar tio kronor) varje dag framöver. Kommer att kännas otroligt drygt. Kommer att sakna de underbara cykeldagarna. Det är ju så skönt att bara ta cykeln när man ska någonstans. Åh, måste så försöka fixa punkteringen. Synd bara att man inte är en händig man.

Arjeplog

Stackars de som bor i hålan.


A Day To Remember - Homesick


Chop til you drop

Mamma var förbi för ett tag sen och då visade jag henne problemet med ljudet på TV:n. Tror ni hon kunde det? Nej. Så nu får jag försöka mig på det där senare idag, när Agnes har lämnat Piteå.

Nej, nu tror jag att jag ska forsätta spela. Ska ju inte möta Agnes förrän om två timmar och spelet är så roligt! Klarade clownbossen idag. Om jag hade varit rädd för clowner skulle jag ha varit så betydligt räddare nu. Han var ju nästan lite läskig (eller mest lejd egentligen, men ändå)!


Bilder

Har lite tråkigt så tänkte lägga upp några bilder på kläderna jag köpte idag. Alla bilder kanske inte är de bästa (läs: ingen av dem), men sådant är livet!

Ny klänning.

Ny tröja/tunika.

Ny klänning.

Jag just nu, typ.

Och så avslutandevis - Lulle med fläskfilé.


Nackdelen

(Måste bara klaga av mig lite)

Varför ska det vara fem månader kvar till mars? Jag vill ju se fortsättningen av Chuck nu. Nu måste jag ju bara börja se mer och mer serier i väntan på de gamla. Okej, jag ska väl inte klaga allt för mycket eftersom att jag älskar serier. Men det blir allt jobbigare att hålla koll på allt, till sist så kommer det väl bli så att jag glömmer bort serie efter serie (det har jag redan märkt att jag har börjat göra) innan de ens har hunnit sluta för säsongerna.
Och jag läste nyss att True Blood först börjar i juni. Juni! Det är ju åtta månader kvar. Snacka om att man kommer att ha glömt bort allting då. Man kommer inte ens komma ihåg att det börjar i juni för man kommer inte att bry sig längre.

Allt eller inget

Jag satt nyss och kollade på tvplanetens hemsida för att planera vad jag ska titta på ikväll. Sedan slog det mig ju! Jag och Agnes lyfte in min TV igår (känns konstigt med min 28", den är ju så liten). Och nu är det så här att ljudet från boxen går genom dvd:n (surround), men jag har ingen aning om hur kabblarna ska sitta då. Min TV har bara en scartkontakt (heter det verkligen så?) och mammas hade två. Så igår kväll när vi skulle titta på TV fick vi inget ljud. Så nu kan jag alltså bara titta på 1,2 och 4, de andra kanalerna har inget ljud.
Jag hade tänkt vara teknisk och försöka mig på det där idag, men nu känner jag att det är lite försent för det. Så istället kommer jag att få underhålla mig med TV-spel fram till Jordan börjar.

I alla fall så är det hur skönt som helst att Agnes är hemma på besök. Känns konstigt att det redan är imorgon hon åker igen, men det känns som att det kommer att gå lättare den här gången. Nu vet man ju ändå att det inte kommer att dröja så lång tid innan man träffar henne nästa gång (hon kommer väl hem där kring jul någon gång, och dit, dit är det inte så länge som man tror).
De här dagarna hon har varit här så har vi inte gjort så mycket och det är precis så det ska vara. Att man ska kunna umgås utan att känna något tvång att "nu jävlar gör vi något". När vi väl har gjort någonting (det är typ bara idag och i onsdag då) har vi varit på staden, hon har färgat mitt hår (tänkte visa ett resultat sedan när håret väl har torkat) och vi har spelat TV-spel.

(Ett litet psst. till Karro: Jag köpte Deadrising: Chop til you drop idag. Nu ska jag bli lika duktig som du i det, har jag planerat i alla fall!)

Smidigast i stan

Haha förresten!

Idag på middagen då var jag ju som vanligt den smidigaste. Först tappade jag ner mitt spett i typ korven(?), sen tappade jag ostkniven på golvet (så de blev tvungna att hämta en ny), sen tappade jag en salamikorv i sötsursås och sen råkade jag peta ner Angelicas spett i laxen (eller vad det nu var, det var i alla fall där omkring). Alltså i princip i allt som jag stannade vid när jag skulle ta mat (y). Sen när vi väl satt till bords så skulle jag peta av maten från mitt spett. Tror ni inte att när jag tittar upp på Jacqueline spiller jag maten i knäet istället? Men så går det när man får 2% lucky today på facebook!

TVD

Det blev inte min sista dag på praktiken idag. Jag kommer att få fortsätta till jag börjar med jobbgarantin. Jävligt härligt! Nu slipper jag gå sysslolös och rastlös under dagarna.

Har annars varit på gallerian ikväll. Vi har ätit god middag (italiensk buffé), lyssnat på en snubbe som pratade om att le och tänka på kroppsspråket och ätit efterrätt. Vi var nästan de enda som inte drack vin/öl till maten, så det var ganska roligt ändå!

Och som en liten avslutning.. Idag såg jag nya avsnittet av the Vampire Diaries och serien blir bara bättre och bättre! Jag börjar bli helt fast, oj oj.


Bättre uppdateringar kanske på väg

Previously in "what you need to know":

Agnes är på besök i Piteå i veckan.
Mamma och André har fått nycklarna till lägenheten så idag blir jag äntligen "tjejen som har flyttat hemifrån" igen.
Ikväll är det tjejkväll i Piteå centrum, så jag står i butiken mellan tre och tio.
Imorgon är sista dagen på min praktik.
Imorgon är det personalfest för de anställda på Gallerian.
På lördag är det födelsedagsmiddag för Karolina som fyllde 19 år i fredags (GRATTIS IGEN).

Sen vet jag inte om det finns något mer vettigt att säga. Glad är jag i alla fall!

RSS 2.0