Idag smäller det

Om två timmar sitter vi i bilen på väg till Luleå. Om tre timmar så har vi checkat in. Om fyra timmar så sitter vi på planet på väg till Cypern. Om tio timmar så är vi inte i Sverige längre.

Nu börjar nervositeten slå in, men samtidigt är jag bara mest glad för att dagen äntligen har kommit. Nu kommer vi att slippa hösten i två veckor och få återvända till en sommar som knappt har excisterat här i år. Och till råga på det så bokade nyss min mami och min brolla en resa ner till Cypern nästa måndag. Och om det är någon som är värd det, så är det verkligen min brolla. Nu hoppas vi bara att Åsa också hinner boka en resa, så att vi alla möts upp där nere på ön. Så att ingen slipper bli lämnad ensam i kalla Sverige för en hel vecka.

Jag har en känsla av att de här kommer bli två av de bästa veckorna i mitt liv. Kanske Indien kommer att få en utmanare nu?

Ni får i alla fall njuta av höstkylan åt mig så länge. Jag kommer att njuta av 28-29 grader i skuggan varje dag. Och ett hav med medeltemperaturen på det samma ungefär. Jag kan säga att jag inte avundas er. ;)

Money money money

Hittade just 300 danska pengar i min börs. I och med det har jag alltså fyra olika valutor i den nu. Känns lite fel om något.

Försökte ta en fin bild med camen, men det gick inget vidare. Där ser man min blånagel också! Visst är den fresh?


Töff 200-lapp. Sådär skulle de aldrig se ut i sverige.


Dagen före dopparedagen

Idag är dagen före. Dagen som alltid känns längst i världen. Dagen som man egentligen måste packa och fixa det sista, men man känner att man inte orkar (man har ju trots allt några timmar på sig imorgon).

Men idag _måste_ jag ta itu med köket. Om än jag inte skurar och dammsuger så måste jag i alla fall diska och gå ut med soporna. Måste ta mig till annelund och tillbaka också. Och påbörja packningen. Just nu känner jag bara för att sitta i soffan resten av dagen, men det kan jag alltså inte. Ska dock ta det lugnt den här första timmen och sen kan jag väl sätta igång med helvetet.

När vi åkte flygbåt över till danmark var vädret så långt ifrån bra som det bara kan bli. Man kände till och med av vågorna! Tror aldrig att jag har varit med om det förut. Dock var vi inte ledsna över det!


Bajsa på dig

Jag är trööööööött. Och har lite ångest över att jag inte hann skriva ut några viktiga papir på jobbet igår. Hade så fullt upp så att jag inte ens ägnade det en tanke. Smidigt Erika, smidigt.

Massa tjabbel om ingenting

Det har tagit sin tid att vakna till liv idag och ännu känner jag mig inte helt alert. Har dock redan hunnit vara ner i tvättstugan och hämtat upp två fulla tvättkorgar med kläder. Och sett två avsnitt av make it då också. Slutade väl snooza för två timmar sedan ungefär. Jag säger bara en sak - jobbigt. Igår när jag sa att jag bara skulle se ett avsnitt till ni vet? Ah. Jag tror det blev ett par stycken utöver det också. Det blev åtminstonde två. I'm sure of that.

Alltså nej. Nu ska jag sluta fördriva tid genom att bara ligga och blogga. Skriver ändå ingenting värt över huvud taget. Så ska väl fortsätta snoka runt på olika bloggar så länge. På återseende.

Make it or Break it

Emelie kom och vi tvättade (har fortfarande kläder på tork i tvättstugan som ska hämtas imorgon bitti). Lagade mat gjorde vi också. Utöver det hanns det inte med så mycket mer innan vi blev upphämtade utav våra kära mödrar. Fick de taggade på att komma ner andra veckan som vi är i Ayia Napa innan jag fick skjuts hem igen.

Bara lite kort så där om dagen alltså. Nu däremot ska jag se ett sista avsnitt av Make it or Break it ikväll. Har som börjat fastna i den serien nu. Lagomt efter fem avsnitt, höhö.

Light up

Nu har jag dammsugit hela lägenheten (till och med köket) och skurat halva. Har dock inte orkat med köket ännu, funderar på att ta det imorgon innan jobbet. Börjar först tre så har ju hela förmiddagen på mig. Om någon timme eller två kommer Emelie. Vi har planerat in tvätt på schemat idag. I alla fall påbörja den så att vi slipper stressa som tokar i helgen. Sen ska vi nog till mamsen och äta.

Usch, vad det kändes planerat när jag skrev det. Hatar att ha saker inplanerade och lever betydligt hellre i nu:et. Dock kommer det då sådana här dagar då verkligheten kommer ifatt en. Sådana dagar man bara måste göra en massa saker som man egentligen inte vill. För vem vill egentligen tvätta och städa? Hur roligt är det på en skala 1-10? 0 skulle jag säga.

Nu ska jag däremot dricka vatten. Har inte druckit något än sedan jag steg upp imorse så törstigheten har precis börjat slå in. Ska bara se om jag lyckas få ut något iskallt vatten ur min kranjävel..

Köket = kaos

Det går faktiskt ganska bra. Har rensat bort allting (förutom kläder, vet inte var jag ska lägga dem för att de ska rymmas) överallt förutom i köket. Så tror nästan att jag ska sätta igång och dammsuga lite grand nu.

Köket är det jag bävar mest inför och också det som jag kommer att vänta till sist med. Det vet jag redan nu. Vill knappt ens gå in dit för att kasta saker. Fy farao alltså.

Nu jävlar

Okej. Idag är det inte bara snack som gäller. Utan idag måste städningen göras! Har redan tittat igenom allt jag ville på datorn, så nu har jag verkligen chansen att sätta igång. Ska bara starta någon bra musik också, annars dör jag ju av tristess.

Lär uppdatera er om hur det går. Önska mig lycka till eller något.

Lägenhetsseparationsångest

En till sak jag tänkte på är att det är det känns konstigt att flytta igen.
Sedan jag började gymnasiet har jag bott på fem olika ställen. Nu lär det bli några till (alternativt ett till). Fattar inte hur jag orkar egentligen.

Att vara ensam är frustrerande

Det är kvällar som denna som jag känner mig mest rastlös. När Emelie har åkt hem (det här året kommer att ta lång tid) och jag redan har gjort, samt kollat allt jag vill för kvällen. När man inte har några osedda avsnitt av en serie (okej, har tusentals, men ingenting som jag vill se för tillfället), det inte är något vettigt på tv och det är alldeles för sent för att städa.

Okej, jag kan spela Wii (vilket jag även tror att jag ska göra) men annars så har jag inte så mycket annat att tänka på. Jag är sämst på att vara själv på kvällarna. Att inte ha någon att prata med suger jävligt mycket kan jag säga er. Så för tillfället sitter jag bara och lyssnar på bra musik. Dock är inte det tillräckligt tillfredsställande då man blir trött av att bara sitta still som en sten och lyssna. Jag har alldeles för svårt att sitta still.

Jag vill göra något! Och med något menar jag verkligen inte något ansträngande. Men att vara ensam kan vara skönt ibland, men det är så frustrerande nästan hela tiden. Tycker inte om det över huvud taget.

Längtar till serierna kommer igång igen så att man har något att göra ensamma kvällar som denna.


Ärenden som inte är något vidare, men måste göras

Idag har jag/vi hunnit en hel del faktiskt. Jag har strykit fem punkter på min "att göra"-lista i alla fall. Emelie strök tre kanske. Men då har vi hunnit göra sådana jobbiga ärenden. Som att gå till banken och ringa jobbiga samtal. Nu är det nästan bara allt roligt kvar! Förutom städandet då.. Började bara lite smått idag, plockade ihop lite grand (märks knappt någon skillnad). Men imorgon! Då måste jag ta itu med det eftersom att jag jobbar på fredag och i helgen så är det tvätt och packning som gäller.

Men allt det här känns egentligen ganska oväsentligt när man vet att vi kommer att spendera två helt underbara veckor vid underbara medelhavet.

Jag är för lat för det här

Okej, jag är sämst. Nu är klockan över tolv och jag har fortfarande inte kommit igång med någonting. Har suttit och tittat på videos från Ayia Napa istället. Hunnit se ett avsnitt av Covert Affairs har jag också.

På tal om serier kom jag på för en liten stund sedan att vi verkligen åker rätt tidpunkt. För när vi kommer hem har de serier som jag längtar mest till haft säsongspremiär i USA. Och två veckor i Cypern gör inte precis så att man går och längtar som man gör när man är hemma. Då har man annat att tänka på. Dock känner jag lite grand att de där två veckorna kommer att gå alldeles för snabbt. Så är det alltid och jag gillar det inte. Men då har jag i alla fall något att se fram emot när jag väl är hemma igen.

Ankskit

Varför ska det vara så svårt att vakna tidigt då det regnar? Nu måste jag ju nästan stressa idag istället. Ska säga upp min lägenhet (ångestattack), påbörja största städningen någonsin, banken och hänga med Angelica ett tag. Det är dock bara de två första som jag bävar inför. Dock kommer det att kännas bättre när jag väl har börjat. Hoppas jag.

Förstår mig inte på folk som inte är impulsiva, att vänta tär på en

Borde verkligen lägga mig snart. Dock är det alldeles för svårt när man är så här uppspelt. Eller egentligen känner jag mig inte speciellt uppspelt (det är så länge kvar), men jag vill bara att det ska bli måndag nu på momängen!

För på måndag åker jag och Emelie till Ayia Napa i två hela veckor. Och det kommer att äga kan jag säga er. Det kommer att vara så underbart det bara kan bli med kristallklart vatten med en medeltemperatur på 27-28 grader! Det kommer att vara så underbart att få lite sommar detta år i alla fall. För sommaren i sverige hann jag knappt med innan den var över igen.. Så jag ser detta som en liten kompentation.

Men eftersom att vi ska vara borta i två hela veckor så är det ju också en del som behöver ordnas i veckan. Och det är också därför jag behöver vakna relativt tidigt i morgon. Och jag är en sådan som åtminstonde vill sova sju timmar per natt, så därför borde jag verkligen lägga mig nu. För att återkomma till början av inlägget, hehe.

AAAH* (gammal smiley på msn)

Jävlar vilken klump jag har i magen.
Dock borde den inte excistera längre om en timma, men just nu känns det som allt kan hända innan dess.

Jag får panik!
Och Emelie den jäveln har lämnat mig för att åka till skolan. Man borde inte behöva vara ensam vid sådana här tillfällen.. Nu får jag det nästan att låta som att det är något negativt, men jag är bara nervös för vad som kan hända alternativt inte hända. Vill inte säga för mycket innan någonting är klart..

Take me take me to the riot

Igår så spelade jag bilbingo. Vet inte hur många gånger jag satt och väntade med bara ett nummer kvar, men inte fick jag vinna något. Dock var det roligt ändå, kändes bara lite surt eftersom att nästan alla bilarna som stod närmast oss tutade minst en gång! Dock var det väl inte vår turdag igår, får jag väl anta. Annars så sålde jag bilar igår också. Mycket intressantare än så blir det inte.

Idag så har jag hunnit vara en sväng på Arbetsförmedlingen. Och med sväng menar jag en lång sväng som tog närmare en och halv timme.. Efter det drog jag och Lina en sväng på staden och en fika på Kvartersbageriet.

Nu kom Emelie och om en dryg timme ska jag cykla i väg till Karolina för att säga hejdå till hennne!

Sämsta uppdateraren

Jag har fått en ny, alldeles egen dator av världens bästa broder. Det tror jag dock att alla redan vet, har hunnit skvalla ganska vilt om det den senaste veckan, hehe.

Sen så arbetar jag min sista jobbarvecka också(?), det känns väldigt blandat. Konstigt att bara sluta vara i kiosken så där.. Kommer så att sakna det stället! Och jag hatar att erkänna det, men jag kommer till och med att sakna glassmaskinen! Hur mycket jag än hatar den, så kan det faktiskt ibland vara lite kul att göra glass. Dock händer det kanske.. En gång i månaden, men ändå! Bättre än inget i alla fall.

Och så bjuder jag på några bilder som inte alls har med inlägget att göra. Dessa är i alla fall från när vi var i Danmark i Juni. Vesterlyng närmaste bestämt! Åh vad jag älskar det stället. Måste vara en av de mysigaste platserna på jorden! ♥


RSS 2.0