1,2,3,4 alla byxor äro dyra!

Bäst!


Olika dygnsrytmer

Egentligen så är det ganska underligt att fastän vi umgås nästan varje dag, så har vi aldrig samma dygnsrytm. Jag pratar såklart om mig och Agnes. Och för att ta ett exempel kan vi ta igår kväll.

När vi kom hem till mig kastade vi oss framför TV:n (vi tittar på Greek, igen), där kring nio utbrister Agnes "Jag skulle kunna sova nu". Några minuter senare så sov hon. Jag däremot som är pigg som en lärka fortsätter titta samtidigt som jag gör ansiktsmasker och så där. Kring halv tolv börjar Agnes vakna upp igen och är piggare än någonsin! När klockan börjar närma sig två så börjar jag känna av att jag har varit uppe i arton timmar och bestämmer mig för att sova. Agnes, som nu är lika pigg som att klockan vore tolv på dagen, sätter sig vid datorn.

Imorse när jag vaknade "första gången" (när man vaknar, kollar vad klockan är och somnar om) så satt Agnes fortfarande vid datorn. Då var klockan sju. När jag vaknade nästa gång var klockan kvart i åtta och hon hade fortfarande inte gått och lagt sig. När min klocka började ringa kring nio-tiden så sov hon och nu ligger hon fortfarande och sover.

Så hon kommer förmodligen sova några timmar till och jag kommer att ha tid över att pyssla med annat till jag väcker henne. Sen kommer det antagligen vara ett liknande scenario ikväll!

Hungrig till tusen

Tydligen så var inte 10 (9 och en halv) Pite Snax nog som frukost. Eller så kanske min hunger beror på att jag åt mina Pite Snax klockan åtta imorse. Men jag tycker ändå inte att jag borde vara så här hungrig då. Jag klassificerar mig nu som den hungrigaste personen i icketredjevärlden-världen. För jag tror inte riktigt att jag har kommit upp i svält ännu. Fastän det förmodligen inte långt ifrån.

Ge mig mat. Mat. Mat. Mat.
Snart ska jag äta.

Hur tänker de ibland?

Har på senaste tiden varit ganska stolt över alla de som väljer vilka skådespelare som ska spela olka karriärer i diverse tv-serier/filmer. Okej, de vanliga 84:orna som ska spela 17 år är fortfarande med. Dock har jag varit imponerad över att de äntligen har valt åtminstone 89:or. Det var först för fem minuter sedan jag insåg att 89:or inte heller är 17 längre. De fyller redan 21 i år. Så egentligen är det inte crewmänniskorna som väljer yngre. Det är vi som blir äldre.

Nu fick jag åldersnoja igen. Fan.

Två exempel på "unga" skådespelare är Nina Dobrev och Katerina Graham (båda från The Vampire diaries). Två exempel på inte lika unga är Paul Wesley (The Vamire Diaries, som dessutom ska spela en vampyr som inte åldras) och Antwon Tanner. Tanner är född 1975 och var redan 28 år när han började spela den 16-årige Antwon "Skills" Taylor i One Tree Hill.

Superdupererran

Idag började jag tänka på en händelse som hände för ganska många år sedan nu. Nämligen när vi bodde på Bäckgatan och jag fortfarande gick på Christinaskolan.

I alla fall så är ju André ganska många år yngre än mig, han gick förmodligen fortfarande lågstadiet.. Vid den tiden hade vi en soffgrupp hemma, med en mindre och en större soffa samt en fåtölj. Den mindre soffan var alltid min på kvällarna och just den här kvällen låg jag och mamma i var sin soffa framför TV:n. Som jag har berättat förut så har jag bara haft Internet i ungefär 3 år, så det här var fortfarande på tiden då vi bara hade 1-, 2- & 4:an. Och till historian hör också att min mamma heter Mia (vilket jag hoppas att de flesta av er vet).

Eftersom att vi bodde ganska centralt då, så var det väldigt nära till diverse affärer och mamma fick plötsligt idéen att hon skulle köpa oss varsin Cola-burk. Själv stannade jag hemma framför TV:n (kommer inte ihåg vad det var jag skulle se) och plötsligt ringer hemtelefonen. Den på andra sidan tråden började prata:

- Hej, det är Mia! Är Mia hemma?
(Jag blir helt förvirrad och tänker "nej, nu ska mamma spela mig ett dåligt spratt", då rösten var väldigt lik hennes)
- Eh, hej.. Va?
- Det här är Mia. Är Mia där?
(Men gud, hon vet ju att hon är på affären varför ringer hon och frågar om hon själv är hemma då?)
- Nej, hon är ju på affären..? Ge dig nu.
- Okej, då ringer jag på ett tag.
- Yesbox, hejdå!

Några minuter senare dyker mamma upp och jag tittar konstigt på henne. Men inte säger hon något, så jag tänker att jag måste nämna något om hennes mystiska samtal..

- Mamma, det var någon som ringde som hette Mia och frågade efter dig.. Varför gjorde du det?
- Va? Jaha, du menar Mia.. Blahas mamma från Andrés klass. Ja, hon skulle ringa idag. Vi är gamla kompisar, så vi brukar alltid ha asroligt på föräldramötena hahahaha.
(Jag väljer att inte kommentera något mer, det här var alldeles för konstigt för min lilla skalle.)

Det var först senare, när mamma hade pratat med den andra Mia i telefonen som jag insåg att "Mia" inte var mammas fantasikompis, utan verkligen fanns på riktigt. Och då insåg jag också att vad jobbigt det måste vara att umgås med personer som både kallas och heter likadant. Dock, om man ska vara petig, så måste det ha varit ännu jobbigare för de som gick 4-5D med mig på Christinaskolan. Vi hade hela 3 Erika i klassen, varav två av oss hette Andersson i efternamn. Ett helt år fick jag heta "Erika A 4:an"..

Det är först nu jag reflekterar över att jag var just "4:an", för 4 måste ju vara en av de sämsta siffrorna i världshistorian. I sportsammanhang hamnar man precis utanför pallen.. Man slutar jobbet fyra bara för att hamna i rusningstrafiken. Man gör inte fyra filmer i en serier, utan man gör triologier. Det är 3 som är "Det magiska talet" och inte 4.

Om jag hade reflekterat över det här för snart tio år sedan så hade jag så vägrat kallats det. Då hade jag tvingat alla att kalla mig "Superdupererran" istället. Way cooler, don't you agree?


Unpleasentville

Jag längtar inte bara lite.


Serier och jullov

Som ni alla redan vet så älskar jag tv-serier. I stort sett kan jag fastna för vilken serie som helst, bara jag får en möjlighet att se något avsnitt. Därför blir det ganska många serier som jag ser och därför är sidereel en utmärkt sida för mig (som jag har sagt tidigare). Nu har det ju ganska nyligt varit jul och långledigt. Det är inte bara elever som tar lov, utan det är också serierna. Så december brukar vara en rätt tråkig månad enligt mig och jag måste ofta hitta en ny serie att beta igenom. Det här året blev det Gossip Girl som jag äntligen har tittat mig igenom.

Men nu har ett nytt år börjat och serierna börjar sändas igen. De serier som jag följer och som redan har börjat visas på amerikansk tv igen är Chuck, One Tree Hill, Ugly Betty och The Vampire Diaries (ett nytt avsnitt släpptes i natt!). Life Unexpected är en ny serie som har börjat gå på den amerikanska kanalen The CW som också visar program så som One Tree Hill, The Vampire Diaries, 90210 och Gossip Girl. Självklart har jag sett Pilot-avsnittet och det verkar bättre än vad jag trodde, så det kommer jag också att börja följa.

Sedan tidigare följer jag många fler serier som även de snart ska börja om. Till den listan kan jag räkna upp Greek, 90210, FlashForward, Glee och Gossip Girl givetvis. Sedan har jag serier som jag följer, men som jag har varit tvungen att prioritera bort att följa veckovis eftersom att det tar alldeles för mycket tid. Till de hör Merlin, Prison Break, Lost, Kyle XY. Prison Break och Kyle XY har redan hunnit sluta för gott, men jag har ännu inte haft tid att ta mig igenom de allra sista avsnitten. Så fan ta den som spoilar för mig!

Annars har jag också massor av serier som jag har börjat se, men har kommit av mig från. Som jag ändå har tänkt se klart någon vacker dag. Den listan kan göras hur lång som helst, men innehåller just nu 11 serier varav de flesta har gått i minst tre säsonger. Sen har jag en bunt med serier som ligger på hög att börja ses också, 13 för att vara exakt.

Ibland kan det vara tjorvigt att hålla koll på när serier börjar om igen efter sådana här jullov (var det egentligen jag ville komma till), så tänkte tipsa om den HÄR listan för att ni ska få veta vilken dag ni kan vänta er ett nytt avsnitt..

För att sammanfatta det här så är jag ett tv-seriefreak. Utan dess like. Och då ska ni veta att jag inte ens har dragit upp serierna som jag redan har plöjt igenom som en ångvält.. Jag har inget liv. Lovar.

James Lafferty (aka Nathan Scott, One Tree Hill)


Lulle goes street viewing


Visa större karta

Förresten så finner jag det ganska komiskt att vem som vill i hela världen (förutom de som inte har datorer då, det vill säga 3:de världen-folket) kan titta på min katt. Om de hade viljat förstås. Funderar nästan på att göra honom till en rikskändis, vet bara inte hur än. Kanske blir att lägga ut honom på icanhazcheezburger.com, men det känns redan ganska gjort.

Förslag tas emot med öppna armar!

Bayswater


Visa större karta

Världens bästa tesco. Någonsin.

Hur man gör is på fem sekunder

 

Det är sådant här jag underhåller mig med att titta på de kvällar jag har tråkigt. Jag är grymt sugen på att testa!

 

Update: Jag testade och det funkade inte. Fan ta YouTube, de kan inte göra så här mot mig!


Shoppingproblem

Sedan jag uppdaterade sist har jag fått ett oväntat besök. Nämligen av min mammas moster, Britta. Hon bor också på Klubbgärdet och jag har väntat mig att hon ska dyka upp någon dag, men verkligen inte just nu! I alla fall så hade hon med sig en liten present, en Sodastream. Hon hade haft den hemma i ungefär ett år, men aldrig ens packat upp den ur kartongen.. Så då tänkte hon att hon skulle ge den till mig istället. Och jag klagar verkligen inte, haha!

Annars då.. Jag har tidigare (mest i somras) på pekat att jag har ganska svårt för att inte köpa nya kläder. En dag kan jag säga "Nej, men jag har allt jag behöver" för att nästa dag ändå gå in i någon affär och komma ut med något nytt. Ibland blir det inte kläder, utan då blir det en film, ett spel, en tvserie-box eller något nytt till lägenheten. Om jag enbart ska räkna filmerna som jag har köpt de senaste sju månaderna så kommer jag upp i antalet tjugo (lite snabbt räknat så där). Och då har jag inte ens räknat med de tre Wii-spelen eller den femte OTH-boxen.

För att inte tala om alla kläder. Om jag bara ska räkna hur många plagg jag har köpt den senaste månaden så kommer jag upp i tretton.. Och då har jag inte ens räknat med underkläder/skor/sjalar plus att jag antagligen har glömt något.

Detta börjar bli ett problem eftersom att jag knappt hade plats med mina kläder när jag flyttade in. Så snart kommer jag säkert att vara tvungen att rensa igen och det är någonting som jag verkligen inte ser fram emot. Därför kommer jag skjuta upp det till den stora vårstädningen. Men vid det laget kommer min garderob att svämma över, utan överdrift.

Innan jag flyttade hit rensade jag min garderob. Det som syns på bilden är
det lilla som jag valde att behålla.


Räknedags

Nu ska jag betala räkningar. Radiotjänst och elen. Hyran får bli nästa vecka, vill ju inte bli pank nu! Sen ska jag nog ta tag i mina naglar.. De måste målas om! Och kanske ska ta och dammsuga igen. Känner mig ovanligt vuxen idag, eller hur man nu ska förklara det. Jag vill göra saker som vuxna ska göra, som att betala räkningar till exempel. Det är inte något som händer ofta i vanliga fall.

Nej, nu ska jag sätta igång innan jag tappar suget!

Pinsam händelse nummer två

Igår när jag cyklade in till staden var det dags för Pinsam Händelse 2. Mitt i stan (eller i alla fall mellan kvantum och rådhustorget) så halkade jag med cykeln. Som vanligt när man ramlar skyndar man sig snabbt upp på fötterna igen.. Men det tog då inte bara en sekund för mig efersom att jag hade klackar. När jag väl kom mig upp igen vågade jag mig inte upp på cykeln, tänk om jag hade halkat igen?

Efter detta lilla äventyr kan man nu skymta ett uppskrapat knä med ett blåmärke. Lite blåmärken samt svullnader längs efter mitt lår och min högra skinka!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen. Ska slå på en film (tv-serie, Greek, men jag kan ju låtsas att jag faktiskt ser filmer ibland också) och njuta av att jag inte har någon tid att passa!

Uppe med tuppen

Steg upp kvart över sju idag. Det är när man stiger upp vid sådana tider man inser vad skönt det är att man slipper att gå skola. För man var ju likförbannat uppe halva nätterna och steg upp i morgonkvisten ändå. Inte var det konstigt att man ville sova ut när loven kom så lite som man sov under veckorna. Usch, vad hemskt. Blir glad när jag tänker på att jag slipper!

Ska i alla fall vara på ett möte klockan tio, så därför ska jag börja göra mig redo nu. Ville egentligen bara skryta över att jag kan gå upp tidigt om jag vill!

Ankor

Igår fastnade jag med Sorority Life på Facebook. När man väl har börjat kan man fan inte sluta, man blir beroende! Annars så gjorde jag också två jobbiga listor på Spotify, nämligen med musik från två olika tv-serier (One Tree Hill och The Vampire Diaries, he). Så när jag väl kom mig i säng var klockan över två och jag steg upp klockan nio igår. Låg och tittade på Golden Globes ett tag, sen bestämde jag mig för att det var dags att sova!

Idag kan jag lova att det börjar kännas av att jag sover max sex timmar per natt. Det var ovanligt jobbigt att vakna imorse, speciellt eftersom att jag drömde att jag hade barnbarn som var ankor.. De kunde också bli plättar, men då ville fiskarna äta upp dem! Så då lärde jag dem att förvandla sig tillbaka till ankor. Fast egentligen så var det inte mina riktiga barnbarn, utan jag spelade ett TV-spel. På TV-spelet kunde man också göra graviditetstest och undersöka när under månaden som man själv hade störst chans att bli gravid! Därav barn och barnbarn alltså.

Fråga mig inte vad jag har tänkt på igår under dagen. För jag har själv ingen aning. Det måste ha varit något konstigt i alla fall.

Bjuder på en fin (host) bild på Rasmus, Lina och jag.
Chris Crocker-tider om någonting!


Sidereel och Avatar för andra gången


Äntligen så börjar min tv-tablå på sidereel fyllas igen. Sakta, men säkert. För er som inte vet vad Sidereel är för någonting så är det som en "samlingssida" för olika tv-program. Där finns också filmer m.m. Den är perfekt om man vill se serier online, då olika användare länkar till sajter där man kan se avsnittet/filmen som man är ute efter. Sen att man också kan göra sina egna tablåer som gör att det är lättare att hålla koll på vad man har missat och vilken dag programmen går gör ju saken mycket bättre!

Men nu var det ju dock inte gratisreklam jag skulle skriva om.

Igår hade jag planerat en mysig kväll med Emelie och Jenny. Eftersom att jag är sämst på att hitta på julklappar så lagade jag istället iordning en middag (potatisgratäng och fläskfilé - mums) och bjöd sedan på Avatar i 3D. Det lät väl bra? Det var andra gången jag såg Avatar nu och jag måste faktiskt säga att den inte vara lika bra andra gången.. Dock får man ju fortfarande episka känslor när man tittar på den (som när man såg Titanic) för första gången, men jag fastnade inte i den lika mycket som förra gången. Det kan ha något att göra med att det var andra gången jag såg den och att vi gick på den sena visningen (21:45) den här gången. Andra gången man ser filmer vet man ju redan allt som ska hända, därför blir de ju inte lika spännande heller.. Och att jag var trött gjorde ju inte saken bättre!

Men jag kan lätta säga att det inte var sista gången jag såg den.

En annan sak jag hann med igår var att vinterstäda hela min lägenhet! Och med det menar jag ordentligt och grundligt. Vädrade till och med gardinerna! Roligt kan jag inte påstå att det var dock..


En busschaufför är en man med glatt humör?

När jag kom hem från Umeå kom jag hem till en nästan helstädad lägenhet. Tack Agnes!

För er som undrar fastän ni inte vet det ännu.. Nu ska ni få höra det pinsammaste som jag förmodligen kommer att ha råkat ut för i år. Och vad kan det vara tror ni? You can never guess!

I tisdags när jag åkte ner till Umeå så tyckte jag att det var en aning skumt att bussen som körde in på busstationen var en vit enkel buss (istället för en "Norrlands kusten", blå dubbeldäckad-sak), men aja tänkte jag och steg på. Till historian hör (to my defence) att jag hade köpt nya hörlurar dagen innan och när jag skulle testa dem så höjde jag volymen på mp3n (vilket jag annars aldrig gör, har hittat min perfekta ljudnivå), men jag glömde att sänka den igen. Så jag satt alltså och lyssnade på alldeles för hög musik i min egna lilla värld där på bussen. Därför missade jag också informationen som vi tydligen fick under färden..

I Skellefteå stannar man som vanligt på busstationen några minuter och sen fortsätter bussen vidare. Så jag fortsatte sitta i min egna lilla värld och titta ut genom fönstret för att titta på människorna som gick förbi. Sen när bussen började köra igen märkte jag att vi tog en annan väg än vanligt, men jag tänkte att bussen skulle gena eller något. Inte förstod väl jag att jag skulle ha gått av bussen! Jag sitter kvar på min plats och börjar nervöst kolla mig omkring.. Det är bara jag kvar på bussen och jag börjar gripas av panik. Var är jag på väg?!

Efter någon enstaka minut så ser jag hur bussen kommer till Skelleftebuss garage och bussen ställer sig för att köra in i det. Då tar jag tag i mig själv och tar mina saker för att gå fram till chauffören och säga "hallå, jag är ju kvar på bussen..?". Busschauffören blir arg och förvånad över att jag fortfarande är kvar på bussen. Backar ut från parkering och börjar köra tillbaka (säkert över hastighetsbegränsningarna) mot busstationen, samtidigt som han ringer den buss som jag egentligen ska sitta på.. Sen börjar han säga "Helvetes jävla skit, jag som skulle med en buss klockan två! Nu hinner jag ju ALDRIG!!" som gör att jag får dåligt samvete och mumlar "Förlåt, det var inte meningen. Jag lyssnade ju på musik... Förlåt". Så då ger han mig en utskällning om hur farligt det egentligen är att vi ungdomar lyssnar på musik på bussarna, då hör vi ju aldrig om det börjar brinna på bussen! Dock sa jag inte så mycket mer, var för chockad över hela situationen, haha!

Egentligen tycker jag inte att det helt var mitt fel.. Jag tycker faktiskt att de ska kolla igenom bussarna en gång vid ändhållplatser.


Umeå

Idag åker jag till Umeå igen. Så framför mig har jag en tråkig bussresa, dock med bra musik under färden. Så jag ser allt positivt i alla fall!

Nu ska jag se om jag kan väcka Agnes och sedan ska jag börja packa. Bussen går 12.45 från busstationen, så måste ta bussen som går 12.13 härifrån.

Tack

Jag såg just världens bästa film. Och ni måste se hela för att inse hur bra den är!

Tryck här för att se den.

Sammanfattning över 2009

Jag har tänkt att göra en lista som ska sammanfatta året 2009. Fast eftersom att jag hade en annan blogg förra året så kopierar jag först in listan, så som den såg ut för ett år sedan. Enjoy!

Sammanfattning av 2008:


Årets händelse: Min krock :o
Årets färg: Jag tänker konstigt nog på rosa, men jag tror jag tar svart.
Årets låt: Danny - Purest Delight, Say Anything - Slumming it with Johnny, Say Anything - Baby Girl, I'm a Blur och Flight 409 - Operator plus massa fler men som jag inte orkar dra upp :)
Årets bästa köp: Eh, min svarta kofta och biljetterna till london och biljetterna till örebro!
Årets sämsta inköp: Mina vita ballerina, förstörda andra gången jag använde de typ :)
Årets plats: Hyde Park, Inverness Terrace och den mysiga parken vid Tower Bridge! (och mitt rum <3)
Årets mat: DONKEN (när man har fått möjlighet <3)
Årets dryck: Det här kommer nog som en chock .. Coca-Cola (WOW)
Årets doft: Hm, jag vill säga Dark Blue men det är 07. Så det får bli mammas nybakade bullar!
Årets ljud: Min play it for the girls-singel (jag kan inte ens räkna hur många gånger den har spelats, några hundra i alla fall)
Årets partaj: Lördagen på PDOL och så min födelsedagsfest ändå :) OCH EXAMEN
Årets konstigaste: Allt drama och bajs!
Årets svåraste: Att spara pengar till London, leva på 200kr i månaden går inte så bra när det gäller mig x)
Årets fylla: Jag tänker mest på Linas fylla på fredagen under PDOL
Årets mest genanta: Hm, vad ska vi ta! hahah ne, men alla gånger i matsalen såklart!
Årets snyggaste: Danny (det trodde INGEN jag lovar)
Årets händigaste: Jag och Lina var händiga och stapplade ved!
Årets resa: London 6-13/5 <3<3<3
Årets gröt: Har nog bara ätit risgrynsgröt förutom den gången då de tvingade mig att äta havregrynsgröt i lakafors :O FY
Årets halsduk: Min svarta stora feta från gina
Årets distans: Nu kommer jag inte på något bra, så därför tar jag den otroligt långtråkiga bussresan från Umeå på fyra timmar.
Årets inkomst: Studiebidrag och feriearb. pengarna som tog slut lika snabbt :D
Årets jobb: Hemtjänsten City
Årets hårfärg: Svart måste jag nog välja trots min brunhåriga skalle sedan april :)
Årets sambo: (Om det har hade varit Rasmus Larssons lista hade det stått JIMMY här med feta bokstäver :D) Hm, Agnes på jullovet och Lina på sommarlovet!
Årets frisör: Agnes som vanligt :)
Årets dans: HAHAA, wii fit-dansen <3
Årets konsert: GIAN <3 och kapten röd var så jävla stämmning!
Årets skor: Mina svarta DC som det numera saknas en tugga från :C
Årets fulaste: HAHAHAHA, är det meningen att jag ska kunna välja? snubbenpåmoppen, fettobröst, fettoturken, mt-fettot, daggmasken osv (FINNS OÄNDLIGT)
Årets godis: Spindlar. HELT KLART
Årets film: Svårt, men Batman Begins och The Dark Knight tar jag nog OCH Forgetting Sarah Marshall
Årets bar: Ingen :)
Årets drink: Jag tror ingen har hört talas om det här, men ett glas KALL Coca-Cola MUMS
Årets för mycket: Andrés fisar
Årets för lite: Pengar och resor (det behövs alltid!)
Årets julklapp: Mina högtalare och alla pengar!
Årets exotiska frukt:
Tycker inte om sånt bajs
Årets dröm: HAHA det är många, men jag kommer fortfarande skitbra ihåg den med människorna som var med hästarna som var onda och skulle döda oss :s och ahhaha ja
Årets dagdröm: Brukar inte dagdrömma så ofta, men i såna fall sitter jag bara och tänker på något riktigt lejdt som jag kan sitta och skratta åt i min skalle :)
Årets telefonsamtal: HAHAHA, när PT ringde och ville intervjua mig för att jag hade vunnit VM-guld i bodybuilding
Årets brev: Kan väl inte påstå att jag är någon brevvän så isånnafall får det bli min lönespec. den gjorde min dag!
Årets nykomlingar: Thomas och Madde
Årets nej: Nakna gamlingar och alla mina konstiga stukningar jag har lyckats med :o
Årets ja: London, festivalerna i somras, Norge och Örebro! (plus att jag kom mig iväg till Umeå för första gången är väl ett JA i sig också)
Årets gåva: Min mp3 och wii fit och mitt fina halsband och ja.. svårt att välja, men om man ska vara djup så var det väl att jag hade jävligt tur när jag krockade :)
Årets misstag: Att cykla på fel sida av vägen, att vara för nyfiken och kanske ha så lätt att lita på folk
Årets tråkigaste: Vet inte, allt skolarbete som jag har suttit hemma och jobbat med har inte varit speciellt kul
Årets säng-händelse:
"ok", det första som dyker upp i min skalle är när jag, agnes, melina och lulle låg på rad och sov i mitt rum! om någon hade gått in då hade det nog sett ganska så roligt ut.
Årets ragg: AGNES HAHAAHAHAHAHA
Årets fulaste hår: Plupps <3 HE HE HE
Årets tönt: Jag måste välja mig själv, jag är nog världens största tönt! :)

Sammanfattning av 2009:

Årets händelse: Studenten
Årets färg: Brunt (det ska vara bajs!)
Årets låt: Manafest - 4321, Jack's Mannequin - Orphans, MSTRKRFT - Bounce, Nada Surf - Concrete Bed och You Me At Six - The Consequence + alla andra låter (typ Chris Cornell - Scream)
Årets bästa köp: Svarta tygskor för £
Årets sämsta inköp: Bestick som rostar från ÖB
Årets plats: Laxstigen 31
Årets mat: Kifas ♥
Årets dryck: Eftersom att jag i somras bestämde mig för att gå mot oddsen och "sluta" (sluta skulle aldrig fungera) med Coca-cola, så blir det Loka Päron.
Årets doft: Lulles bajs när man vaknar på morgonen. Gott!
Årets ljud: Grannens gräsklippare (vem klipper gräset 24/7?! Ingen vettig människa i alla fall)
Årets partaj: Studentveckan
Årets konstigaste: Att André har cancer kan jag fortfarande inte släppa.
Årets svåraste: Att laga egen mat och att komma ihåg att gå ut med soporna. Den som ger mig en tavla att hänga på dörren där det står "DU GLÖMDE VÄL INTE THE TRASH, TRAILORTRASH?" får en fet julklapp av mig i år, lovar!
Årets fylla: Eftersom att jag inte själv dricker så blir det lite svårt, men Agges Johan Palm-fyllor typ
Årets mest genanta: Jag gör pinsamma saker hela tiden, men ingenting som jag skäms för!
Årets snyggaste: James Lafferty
Årets händigaste: Jag och morfar tog tag i min lägenhet och petade upp min spegelvägg och min hatthylla. Nu ser det nästan beboeligt ut här!
Årets resa: London 24/4-30/4 ♥
Årets gröt: Mannagrynsgröt ♥
Årets halsduk: Den som Anna har glömt här som jag använder varje dag. Ni vet den i flera olika färger. Precis.
Årets distans: Agnes lämnade mig för STHLM. Långt bortihelvete alltså.
Årets inkomst: Ekonomiskt bistånd, aktivitetsersättning, studiebidrag, förlängt underhållsstöd, KAP ersättning osv.
Årets jobb: Silverbox Piteå (Maritas Silversmycke)
Årets hårfärg: Brun, vad annars?
Årets sambo: Agnes. Ikväll är första kvällen sen natten till förra måndagen som jag sover själv. Fast då har jag ju varit i Umeå till i söndags också.
Årets frisör: Paus & Puls (kommer inte ihåg vilken av dem det är som ligger i Gallerian)
Årets dans: Har inte dansat så mycket i år, men nostalgidanser!
Årets konsert: Har bara varit på PDOL. 
Årets skor: Mina högklackade som jag alltid använder. Och svarta tygskor.
Årets fulaste: Finns massor. Men allt fjortisdrama ligger ganska högt upp på listan.
Årets godis: Spindlar får stå kvar på första plats. Dock citronläppar ♥ Om de bara skaffar de i Piteå så tror jag de kommer att ta Spindlarnas plats (RIP).
Årets film: From the A to the V to the A to the T to the A to the R
Årets bar: Ingen, igen
Årets drink: Jag må ha övergett min trogna vän Coca-colan detta år, men ingenting klår fortfarande ett kallt glas Cola. Tyvärr.
Årets för mycket: Negativiteter.
Årets för lite: Pengar och resor (det behövs alltid!) x2
Årets julklapp: Pengar! Och tjocksockar.
Årets exotiska frukt:
Tycker inte om sånt bajs - exakt upprepning från förra året.
Årets dröm: Min dröm var ju att jag skulle få ett jobb och massa pengar, men det har ju inte hänt än!
Årets dagdröm: Jag har dagdrömt om resor de senaste månaderna, gills det?
Årets telefonsamtal: Gjorde några episka tjuvringningar under detta år. Ibland kan jag vara klockren!
Årets brev: Några dagar innan jul damp det ner ett julkort från min stödfamilj, Karin och Johnny som jag var hos när jag var 2-3 år. Har kanske träffat de max fem gånger sedan dess!
Årets nykomlingar: Jacqueline och Angelica.
Årets nej: Cancer. Nej, nej, nej.
Årets ja: Egen lägenhet.
Årets gåva: En gammal rymdfarkostdammsugare. Från 80-talet.
Årets misstag: Ångrar ingenting viktigt i alla fall. Ångra saker är bara onödigt.
Årets tråkigaste: Nu upprepar jag mig igen, men att André fick cancer.
Årets säng-händelse:
I början av året, när jag fortfarande bodde hemma, sov vi sex personer (plus Lulle) i mitt lilla rum. Två i varje "säng". Vi låg som packade sillar i en laxask.
Årets ragg: Är inte raggartypen. Men var ganska utsatt av en 34-åring i slutet av året.
Årets fulaste hår: Jag vet inte, har glömt bort vilkas hår det var jag brukade skratta åt förut.
Årets tönt: Priset går till.. Hör vi en trumvirvel.. Erika Andersson! Så jag vann igen! YES!

She's alive!

Sämst på att uppdatera, men har varit i Umeå i fem nätter. Kom hem igår och har kort sagt inte haft tid att sitta vid datorn sedan dess. Och nu ska jag sova, skulle bara säga att jag lever. Så nu vet ni.

RSS 2.0