R.I.P. TBL

http://kanal5.se/web/tvseriebloggen/1/-/blogs/r-i-p-tbl

Jag som tyckte att första avsnittet var bra och jag tyckte verkligen att serien förtjänar en chans. Okej, andra avsnittet var inte riktigt lika bra men man kunde ju alltid hoppas på att det skulle bli bättre!

Nya tänder

Igår ägde. Jag vann femhundra svenska riksdaler på bilbingon. Så jag åkte hem från Måttsund som en lycklig phlikkaah! Drog till Emelie i Öjebyn som sagt och stannade där över natten. Hittade en ny spännande chipssmak på affären - sourcream & bearnaise, asgott faktiskt! Vi låg uppe och pratade allt för länge, men trevligt var det ändå.

Idag skulle jag till tandläkaren och fixa en av mina framtänder. Så nu har jag äntligen jämnlånga framtänder igen (y) Känns inte lika ovant som förra gången, men bra känns det i alla fall!

Förra gången jag fixade den i våras.


Hehehe

Nu har jag varit dålig med uppdaterandet några dagar här!

I alla fulla fall så bjöd mamma mig på middag samt bio i fredags. Vi såg Flickan som lekte med elden som för övrigt var asbra! När jag kom hem var jag gode trött, la mig på sängen och somnade nästan. Dock kom Emelie och hennes kompis förbi ett tag, men efter de hade farit tog det inte lång tid innan jag sov.
Igår (lördag) hade mamma frågat om jag ville följa till säivis/haparanda/finland. Jag var ganska tveksam, men jag följde i alla fall.. Det ledde till att jag fick mig två par nya skor och ett nytt bord! Och hem kom jag vid nio tiden..
Idag blir det bilbingo med mamma och Lillan, sen drar jag till Emelie i Öjebyn!

TBL

Såg nyss Pilot-avsnittet av den nya serien The beautiful life: TBL med bland annat Mischa Barton i rollerna. Handlar om livet som modell i New York typ och verkar faktiskt bra! Blir säkert att börja följa den också, men det är bara bra - har haft dåligt med serier som har kommit ut så att man kan se de på torsdagar förut.


Lila spermie

Jag borde få en guldstjärna för att jag inte har börjat titta på ytterligare en serie idag. Jag har som känt suget hela dagen, men än så länge har jag hållit mig! Imorgon kan jag dock ingenting lova, har ju en hel dag på mig då (förutom de fyra timmarna som kommer att spenderas på Silverbox).

Tänkte i alla fall dra förbi Backa imorgon tror jag. Måste lämna igen några filmer till Björnus tha man nämligen.

(Tänkte egentligen langa en bild på Björnus, men då tyckte jag att det var roligare att langa två cambilder på mig och Agnes sen en kväll i vintras. Agnes var en lila spermie och jag .. ja, jag var bara jag.)


Fördjupade studier

Jag ska snart sticka iväg till staden. Men jag har fortfarande 20 minuter på mig att fördriva. Tror att jag ska halka tillbaka in i Blue Van Meer's värld igen (boken jag just nu läser är "Fördjupade studier i katastroffysik" där huvudpersonen är Blue).

Brb

Nu sticker jag iväg till Angelica. Ikväll blir det idol- och filmtittande (vi hade filmkväll igår, vi såg bara en utav de tre filmerna vi hade hyrt, haha).

Nejnejnejnej

OKEJ!
Jag såg precis klart avsnittet och jag får typ damp? Alltså helt seriöst, NEJ! De måste skoja med mig? (Och jag vill inte spoila någonting så därför säger jag inte varför jag får damp.) Alltså det där är typ det mest osannolika jag kan tänka mig, fast i och för sig vet man ju inte vad som kan ha förändrats över de 14 månader som har gått i serien.. Gaah :(

Beroende

Har precis tittat på det senaste avsnittet av Greek! Varenda gång jag tittar på det sitter jag alltid och fnissar för mig själv. Det är allt i hela programmet. Hur korkad Beaver är ibland, hur Cappie bara är som han är, hur Casey blir ägd när hon blir påmind om sina gamla misstag eller hur Rusty och Calvin har problem med sina relationer. Och man får ju inte heller glömma Dale, Ashleigh, Rebecca och Evan med alla deras problem. Jag älskar verkligen Greek kort sagt! Lättittat och underhållande, kan det bli bättre?

Annars sitter jag just nu och tittar på nya avsnittet av One Tree Hill (känns som att jag har tjatat om det här hur länge som helst). Så jag sitter och tårar nalta nu samtidigt som jag inte kan låta bli att skratta. Åh vad jag har längtat efter att få se nya avsnitt ♥ Jag älskar alla gamla avsnitt också, men efter man har sett de allihop 3 gånger så är det verkligen skönt att få lite nytt. Fast jag har tagit en paus nu, jag vill inte behöva vänta en vecka för att nästa avsnitts 42 minuter fortsättning. Men en vecka är i och för sig lite jämfört med tre månader. Hur som helst är nog tisdagar mina nya favoritdagar!


Serier

Har fixat lite grand nu, som bland annat målat naglarna (inklusive tå) och bäddat sängen. Dammsugit soffan och golvet har jag också hunnit med.

Annars sitter jag här och tänker på vilken serie jag ska börja se nu? Jag får alltid en tomhets känsla när jag har sett klart en serie.. Men jag har i alla fall en lista med olika serier på datorn. De det lutar mot nu är Glee, The vampire diaries och 10 things i hate about you. Eller så ser jag helt enkelt ikapp mig på Heroes (slutade se efter säsong 2), Lost (slutade se efter säsong 4, när ön ni-vet) eller Prisonbreak (har kvar de sista sex-sju avsnitten). Beslutsångest är alltid lika jobbigt! Speciellt när tiden inte räcker till för att hinna se allt? I alla fall inte den närmsta veckan, plus att det alltid kommer nya serier som även de hamnar på listan?
Just ja! Nu kom jag på att Merlin skulle börja om någon av de här dagarna, ska ta och titta upp om det nya avsnittet har kommit upp. I sådana fall blir det nog att se det.
Update. Merlin börjar först 19 september, attans.


14 september

I lördags var jag på bio och såg Inglorious Basterds (tror den stavas så?) med Karro och hennes brorsa. Filmen var asnice, älskade slutet! Annars har jag väl inte hunnit göra så mycket de här dagarna. Jag såg precis klart säsongsavslutningen av True Blood och vem längtar inte till tredje säsongen börjar sändas efter det slutet?

Förresten så är det 14 september idag! Så ikväll börjar One Tree Hill om i USA, så imorgon har jag både ett avsnitt av det att se men dessutom ett nytt avsnitt av Greek ♥ Jag älskar verkligen att seriestarterna har börjat komma igång igen, man har någonting att se fram emot varje dag nästan, hihi!

Lulle är en ensamvarg

Emma och Karro for ganska nyss så för min del blir det nog sängen nu. Har bytit helg med Jackie, så det blir att stiga upp tidigt imorgon med! Annars njuter jag av att jag är själv hemma med Lulle just nu. Ska försöka få honom att lägga sig i sängen (näst intill omöjligt) så att man märker av honom dessutom. Annars är han ju bara tjock och ligger på andra sidan rummet. Vilket är okej när mamma och André är hemma, men när man är ensam vill man gärna att han är där han märks.

Jag och Lulle. Tror det var början av -08 eller lite tidigare än så.


You me at six

För något år sedan lyssnade Agnes på You me at six och som det blir när man umgås mycket smittar det av sig. Det var främst för att de skulle spela på Give it a name 2008 som vi valde att fara dit. Dock hade jag i alla fall blivit less dom redan innan vi hann se dom. Men allting är ju bäst live så att! Dock sen när vi kom hem till Sverige igen har jag knappt lyssnat på de alls. Jag har som vagt vetat att de har blivit större och större samt släppt nya låtar, men jag har inte lyssnat på de knappt nå alls. Så nu sitter jag och lyssnar igenom några av de nya låtarna på YouTube, men jag säger då en sak: Det var bättre förr!


Nick Zano vs David Hasselhoff

Förresten.. Igår hittade jag en bild på en snubbe på IMDB. Det enda jag kunde tänka på när jag såg bilden var "Nya David Hasselhoff"..

Kolla bara den här bilden på Nick Zano och jämför den med den här bilden på David Hasselhoff. Okej, bilderna kanske inte är likast i världen. Men tänk er hur David såg ut när han var en ny hethunk (om han nu någonsin har ansetts vara det efter 80-talet..).

No movie

"In September 2008, Thomas told Entertainment Weekly that "I thought I had the idea broken, but I've hit a wall in the final act that I haven't quite figured out". Thomas exclaimed that he was very busy writing for Cupid and Party Down, both of which he created. In January 2009, TV Guide reported that the film was Thomas' first priority after Cupid. Thomas noted that as well as writing the script, someone would need to pay for the film, but indicated that producer Joel Silver was ready to green-light the film. In June 2009, Bell said 'I don't think it will ever happen, and here's why: [Series creator] Rob Thomas and I had a powwow, and we were both 100 percent on board. We took our proposal to Warner Bros. and Joel Silver told us that there is no enthusiasm [there] to make a Veronica Mars movie, and that is unfortunately a roadblock we cannot compete with.'"

- Ingen Veronica Mars-film verkar det som.. :(



Blottare

Fick just den här artikeln länkad till mig. Är det bara jag som dör lite grand av skratt här?


Kylemonkey

Igår var jag över till Jackie för att titta på Idol med hon och Angelica. Efter Idol började vi titta på YouTube-klipp. Självklart var jag ju tvungen att visa en av mina favoriter!


Kylemonkey ♥

Förresten så har jag löpt 17 filmer, 1 säsong av en serie (OTH5), ett Wii-spel i sommar (sen jag flyttade). Och jag har inte heller betalat så mycket för allt detta: Omkring 1400:- tror jag det var mamma sa. Utöver detta har jag köpt 5 böcker och massa kläder samt saker till lägenheten! Vill inte räkna ut hur mycket pengar jag egentligen har lagt ut på allting tillsammans, haha.

Deuce

Alltså jag vet fortfarande att jag är sämst på att uppdatera at the moment, men det är sådant man får leva med.

Planerna inför helgen är att jag imorgon kväll ska hänga med Karolina och Emma. På lördag ska jag kanske fara till Emelie (har ju fortfarande inte sett var det är hon har flyttat). Så häng i Öjebyn lär bli nice, har ju inte varit där på aslänge nu?

BTW, jag är fortfarande astaggad på att fara och se HU... Måste bara tänka ut hur mycket pengar jag kommer att behöva vara tvungen att spara och om jag har råd osv. Och om jag har hunnit få ett jobb då - om jag får ledigt. Men Hollywood Undead i London är ju nästan to good to missa. Så jag hoppas verkligen att jag kan fara och se!

Deuce (Tha producer som han kallade sig förut) ♥


HU i London?

Någon som följer till London 4 december? JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!
Hollywood Undead spelar då!! Fattar ni?! Ett av mina absoluta favoritband ♥ Har bara inte lyssnat så mycket på dem på senaste tiden eftersom att jag är ganska less alla deras låtar. MEN ÅH, NÅGON SOM ÄR PÅ?!


Gamer?

Jag vill se Gamer. Jävlat nu på momangen!

Lina 18 skruvar ♥

Lina fyller 18! GRATTIS ♥
(Hade lite svårt att bestämma mig över vilken bild jag skulle ta..)


Frillan


(Ser drogad ut på första bilden)

Så där blev håret! Eller typ, tycker att det är svårt att få det att se bra ut på bild. Det ser typ längre ut än vad det känns som att det är.. Hm. Hur som helst är det grymt kort för att vara jag! Dock känns mitt hår underbart nu ♥

Det blev också att köpa lite filmer idag.

Sin City, Matrix-triologin, Iron man och HP3 (hade bara den på VHS..)


Ny frisyr

Impulser leder till att få saker skedda. Med det vill jag säga att jag är korthårig nu! Bild kommer senare.

Play my music

MUSIC'S IN MY SOUL, I CAN HEAR IT EVERY DAY EVERY NIGHT

Har precis duschat. Tänkte fara lite tidigare till stan för att kolla en sak. Vad får ni veta senare om det blir av!
Igår kände jag mig duktig. När jag uppdaterade att jag tänkte hitta på något eget recept innehållandes havregryn var jag grymt sugen på att testa blanda havregryn, smör, vaniljsocker och testa peta in det i ugnen. Men jag höll mig! Istället ställde jag mig och diskade samt lade mig i soffan och läste hundra sidor av När jag hör din röst (ja, jag har börjat ge twilight en chans) innan mamma och André kom hem. På tal om dem så ska de sova borta i natt fram till på söndag! I'm a happy girl in a happy, happy world! Så ihelgen ska det NJUTAS!

Havregryn

Jag är sugen på någonting med havregryn i sig. Så ska nog hitta på något recept som kanske går att knappra på ikväll..
Nu blir det i alla fall att diska!

Who needs air

Ska snart fara iväg till staden för att möta upp med Emelie och Jenny samt möjligtvis papi?
Jag dealade med pappa igår! Han vill ha igen en tröja som jag tvingade han att ge mig för något år sedan. Jag använder kanske den en gång om året högst, men eftersom att tröjan är dyr så vill jag inte bara ge tillbaka den! Så han gick med på att jag skulle få två tröjor i utbyte :) Tror jag vet vilka det blir också, om det nu blir av vill säga.

Igår gick jag och Karolina och åt på Adana Kebab Bar när jag slutade arbeta. GOTT! Det har inte blivit att äta ute så mycket på sistonde, då jag försöker spara pengar och mamma ändå lagar mat. Men ibland ska man ändå kunna unna sig!


RSS 2.0