Hejs

Tänkte bara hinna med en snabb uppdatering nu på morgonen! Har inte sovit så mycket i natt på grund av en viss Emelie.. Men det var skönt så länge det varande, haha! Nu ska jag låta de andra sova, medan jag själv har varit uppe och sprungit sen åtta (typ). Blir som sagt kycklingsallad sen, får hålla tummarna om att den är god och inte innehåller en massa majs och crap.


En bild på Lina från förra sommaren då vi hade vår värsta badperiod!
Fy skäms Lina att du inte har badat än!

Son of Dork och Busted

Ligger egentligen i min säng och tittar på Prisonbreak tillsammans med Emelie (som sover), Jenny och Agnes. Kände dock att det var dags för en liten paus.
Imorgon blir det Lakafors för min del. Sist jag var där var under midsommar och jag känner att jag måste ju hinna fara dit någon mer gång innan Rasmus far tillbaka till Halmstad. Innan jag far imorgon blir det kycklingsallad i staden, sen ska jag skynda mig hem - packa och få hämtning. Hinner ju inte vara borta någon längre tid eftersom att jag jobbar på måndag, men till på söndag blir jag i alla fall borta. Så nu vet ni var ni finner mig i helgen (det känns som att jag alltid befinner mig i Lakafors under LK, skönt är det i alla fall)!



Idag när jag cyklade in till stan började en Falling for you med Busted! Så på en anings bättre humör blev jag och blev tvungen att slå på Ticket outta loserville med Son of Dork med.. Nu ska ni bara känna feelingen där kring den 16/12 i vintras och min 18-års dag!

Farväl kära dator..

Tänkte sitta vid datorn ett tag till, men jag kände nu hur less jag är! Så ska börja göra mig klar nu för att sedan fara iväg till HSB Norr och sen iväg till stan. Jag vet inte hur det blir ikväll, är som lite sugen på att fara till LK, men jag slutar sju och det känns som drygt på ett sätt. Knasigt det här. Egentligen borde man ju passa på medans det är gratis. Äh, vi får helt enkelt se hur det blir.

Watercamp

Igår när vi var ute på vår lilla godistripp stötte vi på Rasmus and the gang (eller kanske inte riktigt, men Lillmicke och Patrik). När vi stod där och pratade kom nog Rasmus på den utmärkta idéen: watercamp! Vi ska helt enkelt skaffa oss en gummibåt var, göra en ring utav de och festa på vattnet! Sen ska vi antingen sova i båtarna eller på en ö som vi ska vara nära. HUR AWESOME LÅTER INTE DET? Jag längtar till den 13:e är allt jag har att säga (ja, vi blev tvungna att bestämma datum eftersom att alla är så jävla upptagna hela tiden)!


Annars kan jag bara säga att jag saknar min katt. Speciellt när man ser andra
katter hela tiden. Han är ju som söt ändå. ♥

Godistripp

Har precis känt mig duktig och betalat denna månads utgifter!
Dock är jag svajnigt mätt, jag och Agge lagade nämligen fläskfilé och pommez till middag (mums)! Egentligen har vi dealat att vi inte ska handla någonting förrän på söndag.. Det har som gått bra fram till nyss (det har alltså hållit i två dagar), då vi kom på att vi måste se de sista två avsnitten av one tree hill med våra favoritgodisar! Så nu ska vi dra på en liten godistripp till ica supermarket, där det kommer att bli en påse innehållandes mest spindlar för min del.

Microkladdkaka

Känner att det är dags för lite brorsans nya bobbycar!
I alla fall så fick jag besök av Emelie och Jenny igår kväll. Eftersom att de hade köpt godis/chips så kände jag att jag också ville ha någonting. Så jag tog på mig uppgiften att göra kladdkaka (microvarianten ofc). Sen när jag hade gjort smeten kom jag ju på att jag inte hade någon bra form, så jag gjorde portioner i muggar istället. Första muggen stoppade jag in i micron och hade i den lite mer än tre minuter.. Sen började jag känna hur fan det stank, alltså det var inte nådigt! Den var alltså bränd och det luktar fortfarande i köket efter det. Äh, de tre andra muggarna blev då perfekta då jag bara hade de i en minut vardera.

Receptet
:
3dl socker
1/2dl cacao
1msk vaniljsocker
2dl mjöl
100g smält margarin
2ägg


Gör så här
Rör ihop ägg och socker, tillsätt siktat mjöl, cacao, vaniljsocker. Häll i margarinet. Blanda samman och häll i microsäker form. Micra i 5 min, full effekt.

(Jag rekommenderar att inte micra i fem minuter, det brukar aldrig bli lyckat då!)

Annars låg vi bara och såg Prisonbreak. Jag somnade efter femte avsnittet i första säsongen, men jag tror Emelie och Jenny såg till avsnitt sex/sju!

Trio med lax

Är faktiskt klar med städningen nu.
Loggade nyss in på myspace och såg att jag hade en ny friend request. Jag såg att det var ett band som hette "Trio med lax" så inte fan kunde jag låta bli att kolla in dem! Haha, med låtar som brorsans nya bobbycar och varför är konsum så nära? så kan de ju inte annat än att vara klockrena (brorsans nya bobbycar är förövrigt nya skateboard)!

Duktigt värre

Nu har jag bara dammsugningen och skurningen kvar. Har diskat i ungefär två timmar (diskade allt, sen åt vi så jag blev tvungen att diska igen), så mina händer är fortfarande äckliga av allt vatten. Sen har jag också varit duktig och petat in saker i min byrå! Dammsög den först och torkade av lådorna.. Men nu finns det då betydligt mycket mer plats i garderoben. Aja, nu ska jag sätta igång med det sista rycket (förutom att bädda sängen då)!

Städning

Idag blir det storstädning och känner mig faktiskt riktigt taggad på det för en gångs skull. Har bokat tvättstugan också, så det blir att tvätta hur mycket som helst med. Tänkte faktiskt sätta igång med att leta reda på allting som är smutsigt. Önska mig lycka till eller något, brukar nämligen bli less halvvägs!


En bild från när det var jävligt stökigt då jag fortfarande bodde hemma.
(Tur att jag aldrig har varit en sån som slänger saker på golvet!)

Skönt

Nu tror jag det är dags för mig att säga godnatt för idag! Tycker att det för en gångs skull skulle vara mysigt att somna medans det fortfarande är mörkt utomhus. Annars brukar det ju oftast hinna ljusna innan man somnar. Nu är det dock alldeles perfekt, mörkt i lägenheten och svalt. Man kan riktigt höra hur sängen lockar på en.. Eller i alla fall nästan.

RUN-DMC - It's Tricky

It's tricky, tricky, tricky!
Dagens låt är antagligen RUN-DMC - It's Tricky. Vet inte hur många gånger vi har lyssnat på den idag eller nynnat på den. Det har antingen varit den eller:
"My name is Peyton,
fake-blonde Peyton.
I have no boyfriend
cause i'm a bitch..."

Det är fint.


Ånger

Jag och Agnes skulle gå och bada, vi ångrade oss dock när vi nästan var framme (det var ju kallt ute). Så vi gick ner vid vattnet och bara njöt ett tag istället. Tror att det blir OTH snart, har ju bara sex avsnitt kvar nu och de måste ju ses klart nu! 

Ohyeah

Är inte alls trött idag (konstigt nog, för jag sov ändå inte 'ut' idag). Så ska snart fara ner på staden en sväng. Orkar inte sitta hemma hela dagen, speciellt inte när solen lyser in genom fönstret på TV:n. Då känns det verkligen som att man missar en härlig sommardag (fastän jag vet att det är relativt dåligt väder utomhus). Men ska dra nu!

Kröjm

Jag har ont i huvudet. Jag är glad som fan att jag inte dricker, som jag mår just nu PLUS att vara bakis kan inte vara roligt över huvud taget. Usch och blä alltså. Jag vill prata med Lina, men jag tror den lilla f-an sover (jag måste sluta kalla folk för fittor, en onödig vana jag har dragit på mig de senaste dagarna) så får väl vänta till imorgon då.. Bajs!

Flight 409 - This is War



Det känns fortfarande förjävligt att Flight 409 har splittrats - det är nog aldrig någonting jag kommer att komma över. De är dock fortfarande, och kommer nog alltid att vara, ett av mina absoluta favoritband (dock har jag ju många, nu när jag tänker efter). Blev lite nostalgisk idag och började lyssna på dem någon timme i streck så tänkte att det kunde passa att peta in en låt på bloggen också.

Snälla

Nu känner jag mig faktiskt piggare (det är väl övertröttheten som har tagit överhand). Agnes gick precis ut och gick, så jag tänkte att jag skulle passa på att ta det lugnt framför datorn med lite musik under tiden.

Var stark, våga! Jag tror på att du kan klara det så länge som du tror på dig själv. Jag vet att du kan klara det och det skulle betyda massor om du gjorde det. Du behöver inte känna dig svag när det finns så många som stöttar dig, om du vågar ta steget så ska du se att allt kommer att kännas så mycket bättre. Det skulle lösa så många problem, i alla fall för ett tag framöver. Jag älskar dig ♥ (Är egentligen riktat mot tre personer som verkligen betyder massor.)


En nästan två år gammal bild på mig, fan vad tiden går fort.

PDOL:s efterföljder

Det är fan i mig inte nådigt hur trött jag är idag. Och egentligen orkar jag inte uppdatera eftersom att jag vill bara gå och lägga mig i sängen framför OTH med en mugg Loka i handen (plus det obligatoriska sugröret då ofc). Har redan legat bänkad sen jag kom hem där vid halv fem.

Fredagkväll

Igår blev det så att jag och Agnes for på förfest i Pitholm. In på området kom vi i lagom tid till Dead By April, så vi såg några låtar (ANGELS OF CLARITYYYYYYY) innan vi gick vidare! Sen blev det väl lite karusellåkande, Hammerfall, LANGOS ÄGER TJALALALALA, Kittelfjäll och så vidare.
Kom hem där vid fyra och somnade jävlat bums! Det kändes inte lockande att stiga upp när klockan ringde halv nio, men upp steg jag. Det var ganska mycket att göra på affärn, men det kändes bra (så slapp jag sitta ner och bli tröttare). Nu är jag hemkommen igen och ska snart hoppa i duschen (är hungrig som ett as, GE MIG ADANAS?) .. Sen bär det av till den sista PDOL-kvällen för det här året, yay!

Lyxkryssning?

Har ganska nyligt stigit upp.. Blev livrädd när jag hörde Agnes hosta eftersom att jag drömde om att jag skulle ha massa sovfrämmande, men samtidigt var vi på en lyxkryssning? Ganska konstig dröm, ja. Så när jag hörde hon hosta då, så trodde jag att det var massa folk i lägenheten! Jag hoppade till i sängen tror jag, haha.

Idag börjar jag klockan tre, men tänke börja bege mig härifrån kring två så att jag hinner på öppen mottagning. Eftersom att jag slutar två tvivlar jag på att jag kommer att hinna sitta något mer på datorn ikväll så då tänkte jag att jag skulle passa på nu. Vi vet ännu inte hur det blir med klassfesten, men jag hoppas då verkligen att den blir av! Fuck regnet om det nu skulle regna, vi dog ju inte igår right?


En bild från förra sommaren då jag och Lina kom på villovägar. Underbart!

Torsdag

Nu är jag ny hemkommen från PDOL. Torsdagen har bjudit på mycket, allt från roliga danser (MZW dans var ju .. spännande?) till nya bekantskaper. Precis som PDOL ska vara alltså!
Vi hann faktiskt med att se allting som jag ville se; MZW, Maskinen och De Lyckliga Kompisarna (DLK). DLK spelade dock inte Skateboard som nästan var den enda låten som jag ville höra! Men man kan ju inte få allt här i världen, inte ens om man hade velat.

Nu blir det faktiskt sängen för min del, jag är helt död känns det som!

Tagg?

Sitter hos Hjemdahls nu. Vi förfestar på altanen och sen lär det nog bära av till området. Gissar på att det blir kring nio-tiden. Orkar egentligen inte skriva så att, eheheojapfjalöfa!

The Go Team - Huddle Formation

Jag har börjat om att läsa Harry Potter och Halvblodsprinsen, på tal om ingenting sådär. Tänkte att det var på tiden eftersom att jag bara har läst Dödsrelikerna en gång, men ville läsa sjätte boken först. Blev lite extra taggad efter jag hade sett HP-premiären här om veckan. 

Annars blir det PDOL ikväll så klart. Har en hel helg-biljett så det kommer nog bli att jag går varje dag. Så nu ska jag sätta igång att hitta mig några kläder jag vill ha och sedan bär det nog iväg till Lina för förfest!



Godnatt

Jag tänkte gå och lägga mig efter det sista inlägget. Som ni märker gick det inte så bra utan jag fastnade med musiken samt bloggar. Jag vill ha bra musik på skivor så att man kan spela på CD:n istället för datorn (själva datorn lever ju om den, plus att den står på andra sidan rummet), det är ju så mysigt att somna in till lite musik då och då. Nu ska jag dock sluta drömma och istället ta mig i kragen och hoppa i säng, ska ju trots allt på PDOL imorgon kväll.

The Wombats - Let's Dance to Joy Division

Jag var nyss ute och gick. Jag brukar egentligen inte vara något större fan av att gå ut själv, men ikväll kändes det faktiskt skönt. Lyssnade på olyssnad musik på mp3n och gick på, för mig, okända vägar. Allting var mysigt fram till att jag började känna av bölderna av myggbett som jag har på benen/armarna. Alltså jag skojar inte, de är stenhårda och flera centimeter i decimeter (funderar starkt på ta till med hårdhandskarna - tandkräm härnäst)! Bara jag inte kommer att klia sönder dem blir jag nöjd.
Annars kan jag ju vända på saken och se myggbetten som ett minne av den första myggan som någonsin kom in i min lägenhet! Jag får fundera på det där, om jag inte kan hålla mig från kliandet ska jag fördömma det minnet..



Tänkte även peta in en låt vilket har blivit lite av en vana, men jag tycker att bilder är lite tråkiga i jämförelse med musik. Om jag lägger upp en bild till exempel så behöver det inte alls säga någonting om hur jag mår/är som person just den dagen. En låt däremot kan precis visa vilket humör man är på (i alla fall ser jag det så) och blir på det sättet mycket intressantare. Ta mig inte fel dock, jag älskar bilder också!

Klassfest?

Jag vill ha klassfest (som ni kanske har förstått av bilderna som har dykt upp på min blogg). Jag menar, det här är faktiskt sista sommaren som vi alla nog finns kvar i Piteå. Sen är det försent och det skulle helt suga balle. Om inte alla är på är det ju bara att man i alla fall drar ihop en del av klassen så att man får lite feeling ändå. Aja, vi får se hur det blir. Just nu pratas det om förfest på fredag, jag hoppas verkligen att det blir av!

Karusell

Jag har åkt karusell idag! Blev bjuden på en testrunda av den nya karusellen av Pontus och jag kan ju inte direkt påstå att den var rolig. Ingen musik var påslagen och det var bara vi som åkte, jag fick tandvärk av den! Men nu är det i alla fall gjort, fastän jag tror att jag vill testa den igen när det är mer folk som åker och det är kväll samt musik. 
Annars kan jag inte tillägga så mycket förutom att jag klippte Pontus idag, samma frilla som vanligt blev det. Det enda som skilde var att jag inte klippte upp det lika mycket som jag brukar, men jag tror han blev nöjd ändå. 

Jack's Mannequin

Godmorgon världen, vilken underbar dag det är!
Idag vaknade jag alldeles för tidigt eftersom att jag tänkte vara duktig och ringa några samtal. Dock måste jag vänta till imorgon istället och fan vad onödigt allt kändes helt plötsligt. Eh, jag får tänka positivt istället, egentligen skulle jag ha ställt klockan på halv elva - vilket är snart - för att duscha. Nu har jag redan vaknat till innan jag ska bege mig in i vattnets värld.



Eftersom att Youtube hatar mig och varken har Orphans eller Holiday From Real så fick det bli The Mixed Tape. Nu ska jag inte klaga över det, eftersom att jag älskar den låten med!

Chris Cornell - Scream

Idag gjorde jag och Agnes "skaka-plättar" som jag kallar dem. De var faktiskt jävligt goda - och jag tror faktiskt inte att det bara berodde på att vi använde oss av laktosfrimjölk (Agnes har kommit fram till att hon är laktosintolerant). Så de kan jag verkligen rekomendera!

Annars tänkte jag passa på att sova snart, har faktiskt saker att uträtta imorgon.. Så tänkte stiga upp så tidigt som vid halv nio/nio.


Otåligt

Äh, nu ska jag nog börja bege mig till jobbet. Jag är verkligen inte en sådan person som klarar av att sitta och vänta länge. Det går bara inte, man blir så uttråkad efter tio minuter max. Om jag far till jobbet nu kommer jag att komma dit över en halvtimme förtidigt, men jag vet inte vad jag ska göra hemma heller.

Ge mig en helspegel/omtapetserat

Det ser inte ut som att det blir stan idag, men glad är jag för det ändå (nu kan jag lyssna på musik). Jag tänkte langa lite bilder från kameran, jag har ju nämligen kommit på att ta bilder med självutlösaren nästan är lika bra som att ha en helspegel (host, harkel).



En tisdag fylld av spänning, ehm

Nu sitter jag här, relativt nyvaken. För idag tänkte jag faktiskt sova lite längre än vanligt (eftersom att det var sista gången före PDOL och jag lär vara död i helgen då jag jobbar varje dag också).

Igår hoppades jag att det skulle vara relativt kallt idag och det ser ut som att jag har fått min önsking i uppfyllelse (YES, nu kan jag ha min nya tröja!). Jag skulle kanske på stan idag igen, men jag vet inte ännu hur det blir med den saken. Jag måste verkligen köpa förköp nu så det får bli antingen idag eller imorgon.


Alla vi som tycker vi ska styra klassfest nu, räck upp en hand!
(Återigen Lillfias bild)


Du är i fin form, tar du betalt?

Just nu är jag på sånt här humör. Jag vill alltså hitta på något och jag taggar sönder PDOL!


Pengabekymmer

Idag var jag förresten på stan. Jag har försökt intala mig själv att jag har shoppingförbud, men trots det gick det inte så bra. Jag kom nämligen hem med två nya linnen och två nya tröjor plus ett ljusfat som passar perfekt till mitt TV-bord .. Så det kanske inte är mitt fel i alla fall? Äh, om det går längre än så här lämnar jag snart ifrån mig kortet!

Idag upptäckte jag också att jag för första gången skulle vara tvungen att ta bort låtar från min mp3. Beslutångest som jag har så har detta uppdrag tagit mig nästan en timme och jag lär fortfarande ångra mig sen - min slutsats av detta är att jag borde ha önskat mig en mp3 med mer utrymme. 

Bjuder också på en bild från Champagnefrukosten som jag har snott från Lillfia.

Spoiled

Nu ligger vi och ser OTH säsong sex. Vi kunde inte hålla oss till boxen kommer ut i vad-det-nu-är-september-kanske, så det fick bli nu.. Som tur är har man i alla fall ett USB-minne som man kan lägga över filerna i så att man ändå kan se på TV:n (allt annat skulle ha blivit olidligt, nu när man har blivit van mammas TV på 42 tum). 

Sommarrastlöshet

Jag vill se de nya avsnitten av Greek som börjar gå den 31 Augusti i USA. Det känns så oerhört drygt att det är över en månad kvar till dess, för vad ska jag underhålla mig med under tiden? Visst, jag jobbar/praktiserar varje dag och Agnes är kvar här uppe till ungefär då, men jag vill ändå ha någonting att längta efter varje vecka. I och för sig har jag serier att se nu under sommaren också, hade tänkt mig The HIlls, Dexter och Legend of the Seeker. Dock har jag ännu inte riktigt känt det där riktiga suget att börja se något nytt. Vi får väl vänta till någon dag då jag är riktigt uttråkad och se vad det blir då!

Söndag

Det blev varken Love INC eller I taket lyser stjärnor, utan jag for in till stan och mötte Agnes. Sen har vi legat och degat hemma hos mig och då blev det filmen. Jag har även sett Greek och Privileged, dock inga avsnitt jag redan har sett. Nu ska vi dock in till stan på Max (!). Så nu blir det Mozarella-sticks, mums!

Deg på G

Nu blir det nog att lägga sig och dega framför TV:n (jag vill ta vara av dagen när jag är ledig, he). Antingen blir det Love INC eller så slår jag på "I taket lyser stjärnorna", det beror helt på hur sevärt Love INC verkar!

The All-American Rejects - Move Along

Just nu sitter jag och lyssnar på gammal musik. Den får mig att längta till när One Tree Hill börjar om den 14 September.



Den här låten var ju faktiskt med i avsnitt 3.02: From the Edge of the Deep Green Sea. Det är verkligen något som är irriterande, när man inte kan komma på vilken låt det är när man ser ett program/film (det kan vara likadant med skådespelare). Så nästan alltid efter jag har sett ett avsnitt av One Tree Hill tittar jag nästan alltid in på oth-music, för att få sluta fundera (likadant som jag alltid nördar IMDB).

Nystart

Har länge funderat på att starta om på nytt vad gäller bloggandet och nu tror jag fanimig att jag ska ta tag i det också! Hm, nu ska jag bara fundera ut på vad man ska skriva i ett första inlägg på en ny blogg.. Alla ni som följer "Chuck" vet nog var i från jag har snott mitt namn eftersom att de säger det i början utav varje avsnitt. Så kan jag också ta upp varför jag valde att göra en ny, jag tyckte helt enkelt inte om min blogg längre (fastän jag kommer att ha kvar den) plus att allt kändes så drygt med den. Så nu vet ni och så får jag väl enkelt säga:
Hej och på återseende!

RSS 2.0