Du som tog min tvättid ska dö!

Som ni märkte steg jag upp ganska tidigt imorse. Det var därför att jag kände mig på lagomt bra humör för att orka tvätta. Så strax innan tio var jag ner i tvättstugan för att kolla om det var ledigt där då. Och det var det, dock var det bokat klockan ett. Så istället för att boka klockan tio bokade jag klockan fyra (planerade att boka om till klockan sju senare, var ju inte bara en maskin som behövde tvättas).

Tiden gick sakta så jag bestämde mig för att börja titta på Gossip Girl (har inte sett det förrän nu, tyckte inte om Pilot-avsnittet när det var nytt så dissade serien), men när klockan äntligen hade blivit fyra tog jag med mig nästan all tvätt och började kämpa mig ner för alla trapporna. Väl nere öppnar jag tvättstugan och finner att de två maskinerna är nystartade med tvätt i sig.

Arg började jag kämpa mig uppåt igen med all min tvätt. Varmt och jobbigt var det. Då kan jag erkänna att jag var på väldigt dåligt humör och det kändes som att hela dagen var åt helvete! Funderade på att ligga på vakt i tvättstugan bara för att se vem det var som var den skyldige.

I alla fall så fick kvällen en oväntad vändning som bestod utav bröderna Hjemdahl, en (o)lyckad adventsmiddag, paradise hotel och mycket skratt! Så allting är inte alltid så dåligt som man tror att det ska vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0